Mely a kedvenc csapatod? Es miert? Persze focicsapatrol van szo!
Figyelt kérdés
nekem a manchester united a kedvencem mert nagyon latvanyos focit jatszanak es a kedvenc jatekosom is itt jatszik.2010. febr. 1. 19:23
1/15 anonim válasza:
Arsenal.
Sok járékos birok onnan.
És viszont elég fiatalok, de megvan bannük a tehetség.
Mondjuk még sokat kell fejlődniük.
3/15 anonim válasza:
Barcelona. Amikor elkezdtem focit aktívabban figyelni, akkor odaigazolt Ronaldinho, az akkori kedvenc játékosom. Aztán meg megtetszett a klub történelme, többi játékosa. És azóta is látványos (most még ráadásul eredményes) focit játszanak.
És a stadionjuk, klubmúzeumuk is gyönyörű.
4/15 anonim válasza:
Piricse SC, mert ők legalább kemények + ha mindig nyernek, mert senki nem mer ellenük gólt lőni, mert félnek a veréstőlxD
5/15 anonim válasza:
Én is Barcelona. A 2007-2008-as szezontól szurkolok nekik, FIFA07-ből vagy 08-ból nemtudom tetszett meg a Barca, elkezdtem nézni a meccseiket, és megtetszett a klub, a játékosok. Amugy a Barca az első, de egy kicsit szurkolok az olasz csapatoknak, és a Manchester Citynek, de az első a Barcelona! ;)
6/15 anonim válasza:
A liverpool, elsősorban Torres miatt. Nem a liverpool miatt szerettem meg Torrest, hanem fordítva... :P
7/15 anonim válasza:
Juventus,sok játékost szeretek onnan :) AMAURI !! :D
8/15 anonim válasza:
Ibra miatt szerettem az intert (most is) de most Ibra miatt a Barcat :)
9/15 anonim válasza:
Chelsea! nagyon tetszik a játékstílusuk...nem játszanak mindig látványosan, de amikor kell akk bárkit megvernek:D
10/15 anonim válasza:
A Barca számomra is az első :D imádom a látványos sokpasszos játékukat. Messi "pályafutását" már 16 éves kora óta figyelem és ő lett a kedvenc játékosom - azóta szerettem meg a Barcát. A tavalyi év meg egyszerűen zseniális volt :)
Szimpatikus csapat még a Sevilla, Arsenal és Benfica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!