Szoktatok tenni a kedvenc csapataitok ellen tipmixen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:03
1/8 anonim válasza:
Ha úgy látom, hogy adott mérkőzésen nincs vagy legalábbis nem sok esélye van a győzelemre, akkor ellene teszek.
2/8 kasska válasza:
Én sokszor szoktam interneten tenni ellene (Real Madrid, persze csak nagyon kis téttel) ugyanis bármi történik, nyerek. Egy százast megér nekem,annyit, hogy nyerjünk :D
3/8 anonim válasza:
Utolsó és ha döntetlen lesz?:D
5/8 anonim válasza:
A saját városom csapata ellen nem tettem még soha, és a magyar válogatott ellen se. A külföldieknél olyanra volt példa, hogy arra a csapatra tettem, amelyiket utálom.
6/8 anonim válasza:
Barcelona drukker vagyok.
A válogatott mérkőzések után szoktam ellenük, vagy döntetlenre rakni.
Ezért jó, ha ismered a csapatod, nagy szorzókat foghatsz.:)
7/8 Suvorov válasza:
nagy Sheriff Tiraspol szurkolo vagyok ellenük soha nem tennék, rájuk viszont már sokszor fogadtam és sokat kaszáltam is vele
8/8 lee12 válasza:
tippmixen nem érdekel a csapatszeretet mivel pénz nyerés céljából játszom és ilyenkor nem érdekel kire rakok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!