Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek így fogok tudni...

Szerintetek így fogok tudni zsákolni?

Figyelt kérdés
Kb felérek a palánkig úgy hogy az ujjam felette van.Elkezdtem edzeni és így hétfő-szerda-péntek.Guggolás súllyal 4*6 40 kg, kitörés 2*4 30 kg ( két egykezes 15 kg-os súlyzóval), egylábas guggolás 2*2, vádlizás 2*15 40kg. 2 hetente növelném a súlyok nagyságát. 186 cm vagyok és 65 kg. Szerintetek így képes leszek zsákolni vagy jobb edzés terv kell.
2014. dec. 1. 21:28
 1/6 anonim válasza:
Tundi fogsz zsákolni,de vigyázz! Mindig az edzések előtt csinálj kb 10 percig bemelegítő gyakorlatokat.
2014. dec. 1. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Air Alert edzéseket nézegesd. Bár ilyen testsúllyal előbb inkább valami fizikumot kéne felszedni és ahhoz edzeni a lábadat, elég vékony gyerek lehetsz (tudom mert én 184 cm vagyok és 75 kg), és kosárban test test elleniben bizony a tömeg számít.
2014. dec. 1. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak lábra edzek ezalatt hanem testre is. Amúgy kb mennyi idő míg sikerülni fog a zsákolás?
2014. dec. 2. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Air Alertet nem ajánlanám, tönkreteszi az ízületeket rendesen. Fokozatosan kellene edzened, nem egyből belecsapni a közepébe. Egylábas guggolásból 2-2 felesleges, ha ennyit bírnak a lábaid, előbb inkább erősíts. Csinálj teljes guggolásokat, vagy zárt lábas guggolásokat, 3x30-40-et, majd szép lassan vezesd rá magad az egylábas guggolásra (egylábas guggolás ülésbe, fél egylábas, egylábas támasszal, aztán a teljes). Vádlizást csinálhatod súly nélkül is, úgy hogy könyv/lépcső szélén, fokozatosan emelve az ismétlésszámot. Ha jól megy, csinálhatod egy lábbal azt is. Csinálhatsz felguggolásokat is, felpakolsz valamit 70-80 cm magasra, és páros lábbal ugrálj helyből fel rá, majd vissza, és fokozatosan emeld a magasságot (vigyázz, hogy stabil legyen).

Ja és türelem. Beletelhet pár hónapba.

2014. dec. 2. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos arra nincs lehetőségem még hogy felugráljak mert nincs hozzá semmim viszont először szeretném magam fizikálisan arra szintre hozni hogy bírjak akkorát ugrani. Ha súlyzózok akkor ugye nem fog az történik hogy nem ugrok nagyobbat és csak izmosabb lesz a lábam. Egy lábas guggolásnál képes vagyok 5-6 ott is csinálni de bal lábbal nem megy annyira ezért volt ilyen ksi ismétlés benne.
2014. dec. 2. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagy jobb lenne úgy hogy a lábedzés csak kétszer csinálnám egy héten?
2014. dec. 11. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!