Szerintetetek is rohadt bunko Cr7?
Amikor megkérdezték Ronaldot ki a világ legjobbja ezt a választ adta : Egyértelműen én vagyok a legjobb..
Amikor megkérdezték Messit, ki a világ legjobbja ezt válaszolta: Ronaldinho a futballtörténelem legjobb játékosa
Amikor megkérdezték Dinho-t ki a világ legjobb játékosa ezt felelte: Ez nem kérdés, Lionel Messi évekkel jobb,mint Cristiano Ronaldo.
Ronaldo egy igazi bajnok ahhoz társuló mentalitással.
Messi meg Ronaldinho istenadta tehetségek, nem csoda hogy szerényebbek, Cé viszont iszonyú keményen dolgozott egészen gyerekkorától kezdve. (persze nem azt mondom hogy Messi vagy Ronaldinho aranylabdájában nincs meló).
Szerintem ennyi belefér.
Jelenleg tényleg ő a világ legjobbja. Tény hogy nem túl szerény, de van rá oka. Tavaly rengeteg gólt lőtt, idén is sorra dönti meg a rekordokat, lassan mindenben ő s csúcstartó a Realnál és a BL-ben.
Akkor mit mondanál Ibrahimovic kijelentésére, hogy ő a fociisten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!