Lehet szavazni aranylabdára hogy ki nyerje? HA igen hol?
Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 15:37
1/12 anonim válasza:
Hál IStennek nem,mert a nyálgép cr vagy messi kapná
2/12 anonim válasza:
Hat igy is Cristiano Ronaldo fogja kapni!! ;) ;)
3/12 A kérdező kommentje:
És ha ők a legjobbak most akkor mit csináljanak ?
2014. okt. 31. 16:46
5/12 anonim válasza:
Gugli -> Aranylabda -> Wikipédia -> második mondat: "A díj odaítélése szövetségi kapitányok, válogatottak csapatkapitányai valamint újságírók szavazatai alapján történik."
Tehát igen, lehet, ha szövetségi kapitány, válogatott-csapatkapitány vagy sportújságíró vagy.
6/12 anonim válasza:
Akkor ez mi? [link]
Nekem azt mondták, ez az Aranylabda...
7/12 anonim válasza:
kedves utolsó..ez nem az aranylabda szavazás....
cr és messi a legjobbak? hahahahahahahaha :D 2 nyálgép .....idén reálisan 1 német kapja aki a bayerneben játszik...
vb győzelem,bajnoki,kupa bl elődöntő...ezt nem nagyon tudja űberelni senki...lőhet valaki 50 gólt ha ki van yalva a ........
8/12 anonim válasza:
#7: Akkor mi az, amit linkeltem? Mire szavaztam én? :D
Amúgy meg Messi nem is nyálgép...
9/12 anonim válasza:
Valószínűleg Ronaldo kapja, de idén én is egy Bayernes-nek adnám.
10/12 anonim válasza:
#7-es. Akkor kapja Khedira: VB- és BL-győzelem:) Nem csak az eredmények számítanak. Egyébként tényleg németnek kéne kapnia, de annak a csapatnak nincs egy nagy, kiemelkedő sztárja, aki lenyomná Ronaldot vagy Messit, így szerintem idén is egyikük kapja majd (Cé esélyesebb). Sajnos.. Elég unalmas már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!