Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmix nagytéttel?

Tippmix nagytéttel?

Figyelt kérdés

Ti maximum mekkora téttel szoktatok mixelni, ha csak egy meccsre raktok, aminél alacsony az odds?

Veszélyes 50000-et rakni egy meccsre?

Tudom, hogy a legtöbben pár száz forintokat raknak kötésekben, de arra lennék kíváncsi, hogy szoktak-e egy meccsre több tízezret, vagy akár 100 000-et rakni?

2014. szept. 14. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen, ennek csak a penztarca es a kockaztatas bevallalasa szab hatart. Egyebkent nekem ment mar el 9 meccses szelvenyem ami 220 ezret hozott volna a legkisebb szorzon (1.2), szoval csak ovatosan.
2014. szept. 14. 12:59
 2/8 anonim válasza:
48%
Szia!Én már 10éve mixelek!100ezret sose tettem fel,én csak azt tudom mondani nincsen olyan hogy tuti meccs!Sokszor az 1.20-as,1.15-ös odds is úgy elszáll mint a szél
2014. szept. 14. 13:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Én a jövőheti Liverpool-Ludogorec meccset biztosnak érzem, (1.2 a liverpoolra).

Ugyanis a Ludgoretsnek hiányzik a két első számú kapusa, 3 kulcsvédője valamint 1 középpályás! Valamint kétes még két középpályás játéka! Eleve a Pool az esélyesebb, de komoly lyukak vannak a vendégek csapatában, így akár hendikeppel is meglehetne rakni. Szteven Petkov nélkül esélytelenek, nem véletlen a 12-es odds. Szerintem túlzás az 1.2-es odds, ez maximum egy 1.02-es meccs lenne.

Ti mit gondoltok?

2014. szept. 14. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha te ezt igy kielemezted akkor hajra, de tuti meccs nincs.
2014. szept. 14. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen szoktak több 10000-rel játszani, láttam már 100000-es szelvényt is. Nekem a legnagyobb tétem 20 ezer volt eddig. Az, hogy neked megéri e csak te tudhatod. Egyébként szerintem is sima Liverpool győzelem lesz.
2014. szept. 14. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindig annyit tegyél fel ,amit nem sajnálnál elveszteni !!!! Amennyiben nem sajnálnál 50 rugót elveszíteni ,tedd meg !
2014. szept. 15. 19:16
 7/8 anonim válasza:
Én raktam már fel 100ezret. Sokszor rakok fel 40, 50, 60-at, 20ezer alatt nem is fogadok. Félre ne érts, nem vagyok dúsgazdag, ritkán játszom, nagy téttel, évente 4-5-6 fogadás. Idén 120ezer pluszban vagyok, ennyi.
2014. szept. 22. 18:03
 8/8 DonVinton válasza:
Én szoktam eleinte 100ezres téttel játszottam de mindíg csak 1 meccset,mostanában 1 millát is feltettem.Az éven ha jól számolom 1,5 millát nyertem 5 meccsen.legkisebb nyeremény 110 ezer volt legnagyobb 600.csak tenisz és kézilabdameccseket játszom.Szerencse is kell hozzá de a megérzés és a felkészültség csapatok formájának ismerete szerintem fontosabb.
2018. nov. 14. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!