Real Madrid - Basel? (Tippmix)
Figyelt kérdés
Real Madrid 1,10
Döntetlen 8,50
Basel 18,00
Ti megraknátok 100 000 Ft-vel a Realt?
2014. szept. 13. 09:52
1/11 anonim válasza:
Real.. 100 ropival nem raknam meg, max egy ezressel :D
2/11 A kérdező kommentje:
Gondolod? Már régóta vártam egy ilyen meccsre, amit megrakhatok ennyivel. Hát nem tudom...
2014. szept. 13. 10:11
3/11 anonim válasza:
ez nem az a meccs amit meg tudsz rakni annyival.. a Real mostanaban nagyon gyengen szerepel
4/11 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani akkor valami másikat? (jövő hétre)
2014. szept. 13. 10:15
5/11 anonim válasza:
Én ha nem is ennyivel, de megraknám. Lehet eddig gyenge volt önmagához képest a Real, de eddig csak 2 bajnoki és a spanyol szuperkupa volt ami számba vehető, és egy gyenge Real még mindig erősebb mint a Basel.
Ha már BL, akkor a Juve - Malmöt raknám meg nagyobb pénzzel, még az odds is jobb rá és a Juve elég jó formában van.
6/11 A kérdező kommentje:
Aha, azt én is néztem. Akkor szerintem a Juventust rakom meg, az 16 000 Ft-t hozna.
2014. szept. 13. 10:29
7/11 anonim válasza:
Én egyszer buktam egy nagyot a Reálon, azóta se tettem meg. Lehet könnyű meccsnek tűnik, de szerintem max 2-1 re hozza majd a Madrid. Én kis pénzzel azért megrakom.
8/11 anonim válasza:
A Real most nem olyan meggyőző, mint tavaly, a Basel pedig több sztárcsapatot megszívatott már (Chelsea, Bayern, Manchester) szóval nagyon nem éri meg 100-at feltenni rá. Ami tipikusan "tuti" meccs lesz az a Chelsea-Schalke (1.40). Az angolok nagyon egyben vannak most Fabregassal, Costa-val az élen és tavaly is tönkreverték a németeket. A Juvére pedig a tavalyi teljesítményük után egy fillért nem raknék, főleg, hogy új edzőjük van.
9/11 anonim válasza:
kikapott otthon a Madrid, szerintem dühében szétszedi a Baselt, mint üzbég paraszt a tangóharmonikát...
10/11 anonim válasza:
Mindig annyi valutát tegyél rá ,amennyit nem sajnálnál elveszteni! Gondolom a 333 Eurót sajnálnád. Én 100 Eurót tennék rá,hogy a FCRM gólt rúg. Ez sokkal többet fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!