Tippmix szelvényen lehet úgy játszani, hogy a nagyon biztosat rakom meg, nagy téttel, és így nyerek, ha nem is sokat de biztosabb összeget?
Úgy értem, hogy kicsi a szorzó, de rakok rá valamennyit, és így annak a pár tizede lesz a nyeremény, csak az a baj, hogy nem nagyon értek hozzá, nem is játszottam még, és azért érdekelne, hogy van-e ilyen lehetőség. A szorzókkal sem vagyok tisztában, hogy a nagyon esélyesnél mekkora szokott lenni. Azt tudom, hogy mindig el lehet bukni, nincs tuti meccs
Neten nem akarok játszani, vagy még gondolkodom rajta.
Természetesen lehet. A szorzó azt mutatja hogy ha nyersz akkor a pénzed hányszorosát nyered vissza. 1,10-es oddsnál például a pénzed 1,1-szeresét nyered. Persze minél kisebb az odds annál nagyobb a valószínűség, de biztos nincs.
További infó a szerencsejáték honlapján a tippmix fül alatt.
Bármilyen szorzójú eredményre tudsz fogadni, de olyan, hogy nagyon biztos eredmény, nincsen. Csak olyan, hogy nagyon kicsi odds. És amit azzal a nagyon kicsi oddsal sok-sok alkalommal nyersz, azt egy vesztes meccsen (ami biztosan lesz) mindet el fogod bukni.
Ezt csak megfelelő fogadási módszerrel lehet elkerülni, de ahhoz kevés egy iroda.
Kombinált fogadást is játszhatsz, ilyenkor vagy összeadódnak a szorzók vagy össze lesznek szorozva, persze itt nagyobb a veszély hogy buksz, de a nyeremény is nagyobb!
Egyébként meg van egy mondás mely szerint úriember tutira nem fogad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!