Milyen foci cipőt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Főleg személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi, lehetőleg adidas legyen, de nike is lehet, 5.000-20.000 Ft kozott2010. jan. 17. 18:47
1/10 anonim válasza:
Én mindig Diadora-ban játszok és játszottam!De mindenki másra "esküszik" ! A lényeg hogy pont illeszkedjen a lábadra!Lehetőleg ne legyen sem kisebb sem nagyobb egy picive sem,mert az már kényelmetlen meccs közben és sérülésveszélyes is lehet!
2/10 A kérdező kommentje:
fiatal vagyok, gyorsan no a lábam, muszály valamivel nagyobbat venni
2010. jan. 18. 21:36
3/10 anonim válasza:
Nike total 90.Nekem ez jött be.
4/10 anonim válasza:
Sajnos a focicsuka a játékos lelke...mindig tisztának kell lennie :) és mindig a megfelelőt kell venni!Ha még növésben vagy,akkor vegyél olcsóbb kategóriát,ha nem teheted meg hogy a drágábbat vegyed,de mindig legyen pont rád való!Ha nagyobbat veszel akkor nem oda megy a zsuga ahova akarod és nem is egészséges,főleg a hirtelen fordulásoknál stb.
Jó focizást ;)
5/10 anonim válasza:
mindig az adott lábméretre kell venni és az én edzőm mindig is azt javasolta hogy fél számmal kissebet vegyünk :)
6/10 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél valami gagyit mert az tart max egy fél évig ha már nem nő a lábad akkor vegyél egy nike-t én annál maradok.
7/10 anonim válasza:
Nike tiempo legend III.Én erre esküszöm.Rohadt jó a cselezéshez.
9/10 anonim válasza:
Adidasnak sokan dicsérik az f40/50+ -es, valamint a Predatort szériáját.
Nike csukák közül pedig a fentebb említetteket tudom ajánlani.
Egyébként milyen pályán használnád?
10/10 tran quoc vinh válasza:
amíg kezdő vagy addig elég lessz egy gagyi wink is pusztán gfyakorlásra. Amikor már egy szinttel feljebb mész akkor egy adidas predatort tudok ajánlani mert állítólag egy kicsit pontosabb és erősebb lessz a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!