Szerintetek megindul a Manchester United most hogy LvG a főnök?
Üdv.
Látván a felkészülésit ott 6/6 a mérlegük 18 lőtt és 5 kapott góllal.
Illetve az utolsó meccsükön is domináltak,csak az ellenfél először akadályozta a védőt (szabálytalan előbb le kellett volna fújni) a második pedig egy támadás végén a védelmi hiba kihasználása.
Illetve jött 3 játékos,a legnagyobb angol igéret (Shaw) ,Ander Herrera aki nagy ígéret és jó játékos csak még nem tudott kibontakozni,illetve Mata játszik helyén illetve Rojo,aki az Argentin védelem talán legstabilabb pontja és még szólnak olyan hírek,hogy jön Blind aki univerzális játékos, és elvileg Di Maria-val is már-már szinte aláírták a szerződést.
Szerintem megindul a MU a felfelé ívelés útján.
Szerintetek?
U18 és U21-ből volt lényegében összerakva
De Gea - ő tényleg alapember.
Evans - eddig sérült volt és ő amúgy sem a minőségi védő a csapatban ő mindig csak csere,tartalék volt,amikor nem volt Jones,Vidic,Smalling,Rafael,Ferdinand
Anderson - ő már évek óta a tartalék tartaléka...kölcsön is adták ,mert valami pénz legalább visszajött így eladás előtt/helyett
Chicharito&Welbeck nem alapemberek,formán kívül ,kevés játékidővel (Chicha : 3 meccs abból 2 felkészülési 1 pedig csere 18 perccel,Welb 1 meccs,3 felkészülési 3 félidővel illetve 1 PL meccs 36 perccel) ők csak cserék,tartalékok.
Kagawa : Sérülésből jött vissza,és eddig is inkább olyan tartalék volt,mert fura módon Young,Cleverly,Fletcher és ezek voltak inkább a csapatban.
Kagawa és Chicharito jobbak annál hogy padozzanak.
Amúgy szerinted egy félig felnőtt félig U21 MU kikaphat
4-0-ra egy harmadosztályútól?Mert szerintem az U-21 nek kéne kb a 3. osztály szintjén lenni ennek a csapatnak a fele felnőtt volt és sokkal jobb játékosok mint az U21-esek.Ennek a csapatnak simán kellett volna nyernie de ha nincs jó napjuk és vesztenek akkor sem 0-4.Amúgy kicsit utánanéztem és a MU kezdőjének kb 70-75 millió az értéke míg az MK Donsénak kb 3 millió.Nyilván nincs hússzoros különbség a két kezdő között de transfermarkt sem ír hülyeségeket.Ezt a meccset főleg az első két bajnoki után gólokkal kellett volna nyerni.Az U18-ból 1 játékos kezdett írom mégegyszer mert leírtam de te mégis ferdítesz.Nagyon elvakult szurkoló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!