Hol tudok röplabdázni? Valamilyen felvételi kell? nyáron valahol edzés?
Szerintem a te korodban még a legtöbb helyre bevesznek,ha igazán jó vagy. MIvel nem írtad hogy hol is érdekelne ez helyileg,ezért leírom a legtöbb utánpótlást működtető egyesületet:
Békéscsaba:BRSE
Budapest:UTE
Budapest:MTK
Budapest:Vasas
Budapest:TF SE KRA
Gödöllő:TEVA Gödöllő
Kaposvár:RÖAK,KASI
Kecskemét:KESI
Ezek csak az élvonalbeli csapatok.Ezeknél tudod a legtöbbre vinni,ha tényleg ezzel akarsz foglalkozni a késöbbiekben is,ha ezek közül egyet sem találsz szimpatikusnak,vagy közelinek mg mindig ott vannak az NBII-es csapatok utánpótlás műhelyei.. ( Bővebb információ a hunvolley.hu oldalon) Nyáron nem tudom hogy melyik tart edzéseket,mivel júniusban végez ér a szezon,júliusban van egy hónap pihenő,és utána augusztus elején kezdődik meg az alapozás a következő szezonra:))
Nagyon szépen koszonom:))
Ment a zold kez:D
utolsónak is nagyon szépen köszönöm,szintén jár a zöld:DD
elnézést,hogy ilyen értetlen vagyok de lenne még egy kérdésem:DHogy vesznek be az egyesületbe?:)fel kell hívnom az edzőt?:o és ha ezt megtettem meg is néznek vagy szimplán elkezdhetek járni?:OMert eddig csak az MTK oldalán találtam ilyen regisztrációs "űrlapot"...
Eddig egyébként vagy MTK,UTE vagy Runkil:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!