El tudod képzelni a tegnapi 1-7 után, hogy ne a németek legyenek a VB győztesei?
Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 15:01
12/17 anonim válasza:
Örülök Argentína győzelmének, remélem megverik a németeket, ami sajnos nehéz lesz, mert nagyon jók, de még minden lehetséges.:)
13/17 anonim válasza:
"Miért az Argentinok ellen nem lehet kemény meccs?:)
Hollandia is végigszenvedte a csoportkör után, szerintem Argentin-Német döntő."
Ott van, hogy FŐLEG! Kemény meccs lesz Argentínával is, igen, de érted, Hollandiának 3 ezüstje van, ez lenne a 4. ha kikapna, ráadásul 4 éve is elbukták a döntőt.
Semmi bántó nem volt a válaszomban, nem kellene egyből letámadni. Argentína nagyon kemény ellenfél, tisztelem is, és igen van esélyük nyerni a németek ellen, de én a németeknek szurkolok. Egy picit, egy nüansznyit jobban féltettem volna őket a hollandoktól, mint Argentínától.
14/17 anonim válasza:
...ettől függetlenül még Argentínától is féltem őket. Ez egy vb döntő, egy meccs, bármi megtörténhet.
15/17 anonim válasza:
Jól van nem letámadni akartalak, csak rengeteg helyen láttam hogy biztos Holland-Német döntő meg ezek na mindegy...Szerintem Argentinok jobban megérdemelték ezt ennyi a lényeg.:) És bocsi!
16/17 anonim válasza:
Az senkinek se jut eszébe ilyenkor, hogy az argentinoknak "köszönhetjük" a vak angyalt és társait?
17/17 anonim válasza:
Persze.Minden lehetséges.Meg hát Argentina nagyon jól játszik,de a németek is nyerhetnek most biztos nagy az önbizalmuk,hogy ennyire megverték a Brazilt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!