Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » El tudod képzelni a tegnapi...

El tudod képzelni a tegnapi 1-7 után, hogy ne a németek legyenek a VB győztesei?

Figyelt kérdés
2014. júl. 9. 15:01
1 2
 1/17 anonim válasza:
Azért ne feledjük, hogy a hollandok meg a spanyolokat tömték ki rendesen, és a spanyolok jobban játszottak, mint most a brazilok. Szerintem egyik meccs se lefutott még.
2014. júl. 9. 15:07
 2/17 anonim ***** válasza:
El lehet képzelni, az egy teljesen más meccs lesz, minden bizonnyal szorosabb, mint a tegnapi. A németek megérdemelnék a vb-címet, Klose-val az élen, szerintem meg is tesznek mindent, hogy megszerezzék. A német egy abszolút győztes nemzet, úgy értem, hogy nekik győzniük kell mindenáron, ki kell harcolni a győzelmet, náluk elképzelhetetlen a vereség. Persze ez nem bizonyít semmit, egész egyszerűen a hozzáállásuk ilyen.
2014. júl. 9. 15:13
 3/17 anonim ***** válasza:

a hollandok még beleköphetnek a levesbe. bár szívem szerint az argentinoknak szurkolok, de ők sajnos nem lesznek elég jók.

a tegnapi nem csak annak köszönhető, hogy a németek jók, hanem a brazilok voltak magyar foci szintűek....

2014. júl. 9. 15:13
 4/17 anonim ***** válasza:

Azért, hozzátenném azt is hogy a Holland sem olyan hú de szuper jók.

Mexikó ellen nem érdemelték meg a győzelmet, Costa Ricát alig bírták verni.

Szerintem Argentína-Német döntő, ott meg nem tudom ki nyer mind a kettő csapatot kedvelem. Szerintem a Németek a legesélyesebbek, de akár most emiatt h 7-1-re nyertek el is szúr hatják, mert elvárják tőlük, bár eddig is elvárták az aranyat sok bronz és ezüst után, szóval nem tudom:)

2014. júl. 9. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
Németekkel az a baj, hogy elbízzák magukat... De remélem megnyerik :)
2014. júl. 9. 15:19
 6/17 anonim ***** válasza:

(na igen, ott ezerrel mexikónak drukkoltam. most meg az argentínoknak fogok.)

németek az esélyesek, de ki tudja...

2014. júl. 9. 15:29
 7/17 anonim ***** válasza:
Azért most nem kellett a németeknek vért izzadni egy ilyen szétcsúszott,védekezni és támadni képtelen brazil csapat ellen mint mondjuk Algéria vagy Ghána ellen ahol azért szorult a hurok.Tény hogy nagyon együtt vannak de ha Hollandiával játszanának meg lennének szorongatva rendesen.
2014. júl. 9. 19:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kemény meccs lesz a döntő, és nem egyértelmű a német fölény, a tegnapi meccsből kiindulva ezt nem lehet állítani. A Hollandok, Argentinok és a Németek is taktikusan játszottak eddig, mindháromnak voltak nehéz meccsei, a tegnapi Német fölényhez valóban kellett a Brazil szétcsúszás is, de azért a Németek kidolgozták a helyzeteiket, mondhatni kiadták magukból azt, amit tudnak. A taktikai, technikai és fizikai fölény meg lehet a döntőben is, képesek lehetnek legyőzni az ellenfelet, de ugyebár a focit gólra játsszák, így hát előre nem lehet megjósolni, hogy mi lesz. Kemény meccs lesz, főleg, ha Hollandia lesz az ellenfél. (Egy Német fan)
2014. júl. 9. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Miért az Argentinok ellen nem lehet kemény meccs?:)

Hollandia is végigszenvedte a csoportkör után, szerintem Argentin-Német döntő.

2014. júl. 9. 23:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Ennyit a nagy Hollandiáról:P
2014. júl. 10. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!