Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért tartják sokan Thiago...

Miért tartják sokan Thiago Silvat a világ egyik legjobb védőjátékosának?

Figyelt kérdés
Keresgéltem a neten ilyen témában és nagyon sokan tartják őt a(z egyik) legjobbnak.Légyszi küldjetek nekem alátámasztó videókat meg ha lehet (hosszú) véleményeket.Ha nem értetek egyet ezzel azt is megírhatjátok és írhattok helyette más védőt ,de a haterek véleményére nem vagyok kíváncsi.Válaszaitokat előre is köszönöm.:)

2014. jún. 30. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Az utóbbi két évbe amióta a Psg-be van nem igazán láttam játszani, csak a válogatott meccseken, de amíg a Milanba volt szinte minden meccsét láttam, sőt még élőben is volt szerencsém látni játszani. Én is azt mondom, hogy a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb belsővédője. Szinte mindenhova odaér, és egy az egyben nagyon ritkán tudnak elmenni mellette, nagyon elegánsan játszik hátul, nem agresszív, nem csupán egy jó játékos a csapatban vagy egy jó védő, hanem hátul egy stabil oszlop, és egy igazi vezér. Irányítja az egész védelmet és a többieknek már csak a Silva jelenléte sokat segített. Emlékszem amikor ott volt mindenki jól csinálta a dolgát hátul, hiba nélkül lehozták a meccset, amikor nem volt ott mert sérült volt megzakkant hátul mindenki, hibát hibára halmoztak, amikor visszakerült ismét rendeződött a védelem, ennyit számított a Milanba a játéka. Volt olyan eset amikor megsérült, ment le a pályáról, visszanézett és mutogatott, hogy ki hova álljon mit csináljon, mint az edzők, és mindenki hallgatott rá, még Ibrahimovic is engedelmeskedett neki akkor mint egy jól nevelt kiskutya, ami a svédet ismerve hatalmas szó:) Én nagyon szerettem a Milanba, sajnáltam amikor elment Franciaországba.

Videóból ezt találtam ami hosszú: http://www.youtube.com/watch?v=1XuBwU4jq4g

2014. jún. 30. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként Nesta mellett tanult meg ilyen szabályosan mégis határozottan és hasznosan védősködni a Milanba, Nestaról pedig tudjuk hogy ott van a legjobb hátvédek közt.
2014. júl. 2. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Ac Milan drukker vagyok mióta az eszemet tudom! Bátran állítom hogy a legjobb belsővédő a világon! Majdnem sírtam mikor elment a Milanból! Sajnos az elmúlt évben sérülések hátráltatták de így is a brazil válogatott legjobb hátvédje! Amit tudni érdemes róla egy rendkívül őszinte, nyugodt ember! A pályán ezzel a habitussal is vezére a védelemnek! Szinte mindenhová odaér, kiválóan fejel nem csak tisztázáskor, hanem az ellenfél kapuja előtt is! A védők nagy részével ellentétben labdaszerzéskor nem kivágja a labdát vakon, hanem csapattárshoz passzolja, indítja a támadást! Lövőtechnikája kiváló , rengeteg szabadrúgás gólja van! Pontos passzok, jó fizikai felépítés, tökéletes helyezkedés jellemzi! Megnyugtatja társait , belemegy a párharcokba is de mindig úgy hogy ha esetleg labdát veszít azzal ne hozza vészhelyzetbe csapatát! Intelligens játéka és emberi mivolta teszi őt kiváló sportolóvá! Remélem visszatér még a Milanba! Csak miatta nyerje meg Brazìlia a vb-t (meg Kaká miatt)! Emberileg felnézni lehet rá, sok sikert és egészséget kívánok neki! Ibra és Silva várunk vissza a Milanba titeket! Forza Milan!!!!!!!
2014. júl. 3. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!