Miért tartják sokan Thiago Silvat a világ egyik legjobb védőjátékosának?
Az utóbbi két évbe amióta a Psg-be van nem igazán láttam játszani, csak a válogatott meccseken, de amíg a Milanba volt szinte minden meccsét láttam, sőt még élőben is volt szerencsém látni játszani. Én is azt mondom, hogy a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb belsővédője. Szinte mindenhova odaér, és egy az egyben nagyon ritkán tudnak elmenni mellette, nagyon elegánsan játszik hátul, nem agresszív, nem csupán egy jó játékos a csapatban vagy egy jó védő, hanem hátul egy stabil oszlop, és egy igazi vezér. Irányítja az egész védelmet és a többieknek már csak a Silva jelenléte sokat segített. Emlékszem amikor ott volt mindenki jól csinálta a dolgát hátul, hiba nélkül lehozták a meccset, amikor nem volt ott mert sérült volt megzakkant hátul mindenki, hibát hibára halmoztak, amikor visszakerült ismét rendeződött a védelem, ennyit számított a Milanba a játéka. Volt olyan eset amikor megsérült, ment le a pályáról, visszanézett és mutogatott, hogy ki hova álljon mit csináljon, mint az edzők, és mindenki hallgatott rá, még Ibrahimovic is engedelmeskedett neki akkor mint egy jól nevelt kiskutya, ami a svédet ismerve hatalmas szó:) Én nagyon szerettem a Milanba, sajnáltam amikor elment Franciaországba.
Videóból ezt találtam ami hosszú: http://www.youtube.com/watch?v=1XuBwU4jq4g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!