Valaki, aki ért a focihoz! Válaszolnátok pár kérdésre?
Most kaptam rá a focira, úgyhogy még hülye vagyok hozzá. :D Ezért légyszi segítsetek. :)
1.: Mi az a les?
2: Van olyan szabadrúgás, ahol csak elrúgják a labdát, me van olyan is, amikor a kapu előtt sorfal van. Ez mi? És mitől függ?
3: Mikor kapnak szögletet?
4: Mikor van 11-es?
5: Hol van a 16-os? A kapu előtti két téglalap?
Ezekre nem biztos, hogy van még válasz, de ha van, akkor ezekre is válaszoljatok légyszi.
6: A VB után Neymar már csak a Barcában fog játszani?
7: Mindig ugyanabban az időpontban szoktak Barcelona meccseket adni? Ha igen, mikor és melyik csatornán?
Ha valaki válaszol, előre is köszi. :D
1.A les az az amikor az ellenfél játékosa a védők mögött van a labda elrugásakor
2.Szerintem te a közvetlen és közvetett szabadrugásokra gondolsz
3.SZöglet akkor van ha az alapvonalról úgy megy ki a labda hogy a térfélen otthon lévő játékos érintette utoljára
4.Akkor van tizenegyes vagy büntető ha a tizenhatoson belül történik szabálytalanság.PL: kezezés
5.Igen a kapu előtti nagy téglalap
6.Neymar fog játszani még a braziloknál is pl:barátságos meccseken,a jövő évi Copa Americán
7.Nem hiszem hogy mindig ugyan abban az időpontban lenne mert a Barcelona a Bajnokok ligájában és a spanyol kupában,Spanyol ligában is játszik
nagyon nagyon köszi. :)
16 éves lány vagyok. :)
2. Ha pl a Brazilok a Kameruniak kapujához közelről lőhetnek szabadrugást, akkor a Kameruniak sorfalat állhatnak a kapu előtt (nem kötelező), hogy a brazil játékos, aki lövi a szabadrugást (pl Neymar) ne tudjon könnyen gólt lőni a szabadrúgásból. Ha messziről van a kaputól a szabadrúgás akkor értelemszerűen felesleges sorfalat állni.
Próbáltam a lehető legérthetőbb módon elmagyarázni :D
Nem tudom, hogy még fent vagy e az oldalon, de ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, akkor olvass utána.
A labdarúgó mérkőzések fogadását meg ne is kockáztasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!