Szeretnék elkezdeni gördeszkázni, válaszolnátok pár kérdésre?
18 vok az igazság hogy 98Kg megvagyok, van olyan gördeszka ami nem reped ketté alattam?
Teljesen 0-ról indulnék, tehát még csak gurulni sem tudok utoljára vmikor 10 éves koromban álltam deszkán.
Milyen deszkát kéne vennem kezdésnek és az mennybe fájna?
Ha komolyan el akarsz kezdeni, de tényleg csak ha komolyan akkor ne vegyél multiktól pl. hervis meg hasonszőrű társaitól.. valahol olvastam (de ez így is van): Ezek csak a nevükben gördeszkák.
A készítésük 5 perc, nem úgy mint az igazi deszkáknak. Gőzölés stb.. ez egy hosszú folyamat, ezt most nem írom le, ha akarsz néz utána. Ezek után még ott van a függő, csavarok, csapágyak, kerekek esetleg még alátétek. Figyelj oda hol veszed meg ezeket, de előtte információt gyűjtsél a márkákról és akkor tudsz majd kérdezni a deszkás boltokban .. Egy jó tip tapasztalatból: Próbálj minél könnyebb és rugalmasabb összetevőket vásárolni.
Ja és a másik: vannak tőled nehezebb deszkások.. nem lesz ott gond. Csak igyekezz ne a deszka közepére érkezni mert akk. lehetsz 70 kiló is akk. is bereped vagy eltörik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!