Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Van aki lány létére nézi a...

Van aki lány létére nézi a foci vb-t?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Áhh nem, a szomszédot minősited cica a buta gondolatvilágoddal.

Nem mellesleg az asszonyod tudja, hogy te a gyakori.hu-ra jársz megvédeni a nőket?

Még egy gondolat, vajon a nők akarják hogy te megvédd őket? Mert neked ez evidensnek túnik ugye, ez a kiindulási alapod, de vajon a nők ezt igyénylik a részedről?

2014. jún. 8. 14:45
 12/24 anonim ***** válasza:

Elfeljettem odaírni, hogy lány vagyok...

Te meg elfelejtetted elolvasni a kérdést, és így meglátni az összefüggést...

2014. jún. 8. 14:46
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, tudja, hogy írok, és szoktam is mutatni, hogy mekkora idióták vannak.:)
2014. jún. 8. 14:52
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Jó, de végülis a választ tudod a kérdésre, igénylik ezt a védelmet tőled a nők? Mi a tapasztalatod ezügyben?

Vagy ez a része téged nem érdekel, felveszed a batman ruhád és megvéded a nőket ha akarják ha nem?ˇˇ

Az neked már nem számit, mert te jobban tudod mi jó nekik?

Tehát kijelenthetjük hogy neked ez lovag szerep fontosabb mint maguk a nők?

Még annyi kérdésem lenne hozzád csak félek, hogy nem tudsz követniˇˇ

2014. jún. 8. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Majd leírják a nők, hogy mit gondolnak erről, én nem tudom.

Szerintem nem gond nekik, ha egy idióta le van oltva picit. :)

De kérdezz még ha akarsz, csak privátban, mert itt nem kellene tovább offolni. Szívesen válaszolok.

2014. jún. 8. 15:03
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha még tisztában sem vagy ezzel akkor ideje lenne megtanulnod, meglepödnél milyen nagy arányban nem kérnek ebből az erőltetett védelmedből a nők.

A nyilvánosággal mi bajod? Az zavarta Michael Jacksont is, ő volt az aki kisfiúk védelmére tette fel az életét. Valami fura módon ez a dolog mindig is érdekelte.

Téged pedig a nők védelme érdekel. De tényleg, ha már itt tartunk, miért csak nők védelme érdekel, mi olyan izgalmas ebben számodra?

Jól sejtettem, nem tudsz követni, még azt sem látod át ki oltott le kit.

2014. jún. 8. 15:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Mekkora egy frusztrált elmebeteg vagy. Akkor írj ide, nekem mindegy. Nem félek a nyilvánosságtól. Én válaszolok a legtöbbet kisgyerek, nézd meg a toplistát. Te lettél leoltva, ha ezt nem látod, akkor fordítva ülsz a lovon. De szerintem tudod te ezt, ezért kaptad fel a vizet és nem tudsz lenyugodni.
2014. jún. 8. 15:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Te vagy a legtöbbet válaszoló?? Miért nem szóltál előbb?? Én meg itt ostobán fejjel megyek a falnak egy ilyen erős ellenféllel szemben...:P

Figyu cica, ha neked a húzzál vissza any@dba duma egy oltás, akkor anno egy-két szocializálodási lépcsőt kihagytál amire még szükséged lett volna. Ez sok minden csak nem oltás, ez a mónika show szinvonala.

De egyszerü, mutasd meg a dumcsinkat az aszonynak, legyen ő a döntnök. Neked még protekciód is van nála, még ezt az elönyt is adom neked.

Csak aztán nehogy nagyon 'megvédd' ha számodra nem előnyös a válasza.

2014. jún. 8. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem az volt az oltás kisgyerek, hanem mikor leirtuk, hogy nincs igazad, mert sok nő nézi és tisztában van a szabályokkal is. De neked ez nem jött le, mert kis gyöker vagy. Megmutattam a nejemnek, jót nevetett rajtad kisgyerek. Na ennyi voltál, idiótákkal fölösleges vitatkozni. Szevasz!
2014. jún. 8. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Na várjál már, most hova mész hát nem dumcsizunk? Te vagy a legtöbbet válaszoló, nekem ebböl az jön le hogy te aztán igazán szeretsz dumcsizni.

Az hogy nevetett az asszony az világos, de az is kiderült számodra hogy kicsodán?

Vagy csak evidensnek tűnik számodra hogy rajtam, mert mást nem tudsz elképzelni? Mint a nászéjszakán mikor elöszörör vetköztél le és az asszony gurulva nevetett, te ott is eldöntötted hogy biztosan azért kacag mert annyira örül a látványnak?

Végülis, lehet tényleg te csinálod jól, ilyen gondolatvilággal sokkal könnyebb boldog életet élni.

2014. jún. 8. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!