Nincs ilyen, ha néznék akkor nem maradna idejük sminkelni.
De addig jó mig igy van, mert ha odaül akkor el kell neki magyarázni a lesszabályt, azt pedig nő nem értette meg soha.
2014. jún. 8. 14:10
2/24 anonim válasza:
Én! :) És köszönöm szépen, a lesszabállyal is tisztában vagyok, 10 év alatt megtanultam. ;)
2014. jún. 8. 14:12
3/24 anonim válasza:
Én elég sok nőt ismerek a melóhelyen akik nézik majd a vb-t és bizony a lest is ismerik. Szóval nem kellene azért általánosítani.
2014. jún. 8. 14:15
4/24 anonim válasza:
Van.
2014. jún. 8. 14:20
5/24 anonim válasza:
Nézem.
Tudom, mi a les.
Sőt, fociztam is évekig.
Egyéb általánosító ökörség?
2014. jún. 8. 14:23
6/24 anonim válasza:
Én is elég sok nőt ismerek a munkahelyen, de soha a büdös életben nem érdekelt róluk ez az érdekes adat hogy nézik e a foci vb-t. Valahogy ez még nem került szóba köztem és egy nő között. Én teljesen más irányba terelem a beszélgetést és még sosem tünt úgy hogy valamelyikük is a foci vb-röl szeretne beszélgetni velem.
Dehát ki tudja, lehet én is megöregszem egyszer és nekem is marad csak a foci vb nők nélkül.
2014. jún. 8. 14:28
7/24 anonim válasza:
#5 csak azt az apróságot elfelejtetted odabigyeszteni hogy fiú vagy.
2014. jún. 8. 14:30
8/24 anonim válasza:
Nálam rossz helyen keresel vitapartnert kisgyerek. Nekem van feleségem, nem vagyok rászorulva, hogy melóhelyen nőzzek. Erről ennyit. Másrészt pedig ők akartak erről beszélni, nálunk szokás a meccsekre fogadni és így merült fel a téma. Nem én kérdezősködtem. Na most már húzhatsz a baromságaiddal és a nőket lenéző hulyeségeddel anyukádba kiskocsog!
2014. jún. 8. 14:31
9/24 anonim válasza:
Húzhatok a nőket lenéző hülyeségeimmel az anyukámba?
Ez némiképp skizofrén mondatnak tűnik, ugyanis anyukám is nő.
2014. jún. 8. 14:36
10/24 anonim válasza:
Ezzel nem anyukádat minősítettem, csak téged. Ő biztos szeret ilyen hulyének is téged, amilyen vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!