Fernando Torresről mi a véleményetek? Szerintem negyon jó focista csak most nem találja önnmagát. A válogatottság szerintetek összejön neki. NAGY RAJONGÓJA VAGYOK lány létemre.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 15:52
1/11 dvtk fan válasza:
Szerintem jó és benne lesz a válogatotban.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon remélem, hogy bene lesz.
2014. ápr. 19. 14:34
3/11 anonim válasza:
Jó focista,de már tovább kène állnia a chelseaből.Mint tudjuk a chelsea a stárcsatárok temetője.Nem ment itt Sevchenkónak,Pizarrónak,Gujonsennek,Demba Banak sem.A válogatottban viszont ott lessz.
XD:-)
4/11 A kérdező kommentje:
Meginit kikaptak a Sundrlanddal szemben.
Így nem sok mindent fognak nyerni főleg nem a Premier Leuget meg szerintem a BL-et se.
Szerintem is most már távoznia kéne vagy az Intebe vagy az Atletico Madridba. Itt nem megy neki a játék, és kezdeni is alig kezd. Én mondjuk jobban örülnék ha az Atletico Madridba menne.
2014. ápr. 19. 20:36
6/11 anonim válasza:
Mou elmondta amikor még a chelsea nvezette a bajnokságot hogy neki fontosabb a BL mint a bajnokság.
7/11 anonim válasza:
a valogatottban bent lesz szerintem, de alapbol en nem tartom ot olyan jo jatekosnak. Annak idejen is csak azert kaptak fel mert belebotlott Xavi golpasszaba az EB donton.
8/11 Bukor Peti válasza:
Szerintem is nagyon jó focista. Sokkal jobb a meccs ha ő is pályán van.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2014. máj. 16. 20:31
10/11 A kérdező kommentje:
A spanyol válogatott bő keretébe benne van már csak azért kell izgulni, hogy bent maradjon, hisz ebből a harminc emberből(bő keret) még négy lejön reméljük bent marad.
2014. máj. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!