Mit tegyek ha focista szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és nagyon szeretek focizni. Már kisebb koromban fociztam fiúk között, de ez aztán abbamaradt mert elkezdtem egy másik sportot. De nagyon szeretnék újra focizni. Békéscsabai vagyok és itt csak egy lány csapat van, nem a legjobb. Egyeltalán ennyi idősen bele vágjak még a dologba, vagy már felesleges? Főleg hogy lány vagyok. :(2013. dec. 7. 20:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen még simán elkezdheted! Szerintem még fiú is elkezdheti és neked több is az esélyed, mert lány focistákból kevesebb van, mint a fiúkból, mmint kevesebb a lányok körében az érdeklődés.Szóval nézz utána a google-be...fiúknál van olyan, h foci akadémia, lányoknál nem tudom, hogy van-e ilyen. Ha valóban ez az álmod(lehet később még ez változni fog, lehet nem) de én mindenképpen azt mondom, hogy minél hamarabb kezdd el és a többi majd elválik... :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Csak az a baj hogy ahol én lakok ott egy lány focicsapat van, de az nem a legjobb :( Szerinted járjak oda heti 3 edzésre, hátha lesz belőle valami, vagy inkább hagyjam a fenébe? :(
2013. dec. 8. 13:50
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi...mostmár csak heti 1 edzés :(
2013. dec. 8. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!