Melyik csapat az esélyes és ki fogja megnyerni a FIFA World Cup 2014-et?
Figyelt kérdés
Szerintem esélyesek : Brazil, spanyol, német, angol kicsit,
Nyerik : brazilia.
reális ez?
2014. máj. 26. 20:20
1/4 anonim válasza:
Angolok nem esélyesek, a csatáraik idén nagyon gyengék voltak a bajnokságban.
Argentína esélyesebb, őt mondanám inkább még a 4 közé.
Portugálok, franciák, olaszok is odaérhetnek a dobogóra.
Belgák és bosnyákok pedig okozhatnak meglepetést, selejtezőn nagyon jók voltak.
2/4 anonim válasza:
Brazília 100%-hogy dőntőzik, de a nyertest nem tudom :) A hollandok meg nagyon elfognak vérezni.
3/4 anonim válasza:
Brazilok szerintem is elmennek a döntőig.Angolok, olaszok, hollandok túl gyengék ahhoz hogy döntőig meneteljenek, talán a németek vagy a spanyolok lesznek döntősök a brazilokkal de persze okozhat meglepetést Argentína is, bár elég érdekes hogy Tevez nem lesz ott velük.
4/4 kerékgyártásítóság válasza:
Én szerintem az olszok nagyon esélyesek, de USA is nagyon veszlyes, de lehet hog Hollandia fog nyerni. Mexico és Honduras most nagyon feljött az utobbi időkben és lehet hogy a negyeddöntőig eljuthatnak. Brazilok nem hinném hogy megnyerik de tény hogy ott van Hulk, Oscar és JR aki felhozhatja a csapatot. Én azért gondolok az olaszokra mert nagyon jó a kerete : Pirlo, Bslotteli, Bonucci ... Szerintem Olasz - Holland döntő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!