Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem fognak kinevetni nb1-ben?

Nem fognak kinevetni nb1-ben?

Figyelt kérdés

Sziasztok az alábbi karrierrel rendelkezem jelenleg 18 éves vagyok 13éve focizom 10 éve csapatba.

jelenleg megye 1 u21 és felnőtt.

u21 28 meccs 54 gól.

Felnőtt 10 meccs 23 gól.

Eddig nem fedeztek fel soha nem volt rá lehetőségem,hogy megnézzenek megye 1 ben szinte az összes csapattól kaptam ajánlatot.

De én szeretnék feljebb lépni sajnos nb3 és nb2-es csapat sincs a megyénkben csak nb1 ez így hirtelen nem lenne sok?

Ugye szoktam őket látni és hát ilyen divat gyerekek ezek akik ott vannak lenne esélyem? vagy maradjak és legyen csak hobbi?

2014. máj. 20. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:
haver, ez nem így megy. hajó lennél, már 14-15 évesen leigazoltak volna, és 18-19 évesen az nb1-ben játszhatsz. tökmindegy, mennyire eldugott helyen játszol, az MLSZ-be mindig bejutnak, kik voltak jók a meccseken. Nem azért nem fedeztek fel, mert nem vagy eléggé szem elött, hanem mert nem vagy elég jó. Ha meg jó vagy, Lajosmizsekülsőről is bejutsz.
2014. máj. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!