Valaki elárulná nekem, hogy Orbán Viktor miért épít stadionokat? Mikor a magyar foci egy nulla
Figyelt kérdés
mégis mit akar olimpiát vagy mit? aki valamelyest bennfentes az igazán elárulhatná vagy akinek van valami ötlete h mégis mi járhat a fejében? miért nem más sportágak fejlesztésére költik a pénzt? mondjuk vízilabdára ha már abban úgy is jók vagyunk vagy költhetnék olyan sportágakra amin mindenki szívesebben részt vesz és nem csak nézőként mittudom én például hobbi lovaglás2014. máj. 5. 03:19
11/12 A kérdező kommentje:
sztem most éppen te tollkordtál mert nem a kérdéssel foglalkozol hanem velem ráadásul alá sem támasztottad érvel... ez a belga példa meg nagyon gyenge kis csökött tervecske olyan mint a sivatag közepén elkezdeni kutat ásni aki ezt meghallja az valószínűleg röhögni fog ezért is írtam az én kis kiegészítő tervemet mellé amivel tuti több bevételhez lehet jutni... meg mindenki jól jár a szurkolók is végre megkapják amit akarnak
2014. máj. 6. 17:27
12/12 A kérdező kommentje:
nem tudom hol hallottam már vagy ki mondta... azt hiszem egy amerikai mondhatta de nem tudom mind1 szóval olyan ez h náluk akkor építenek bankot ha van pénz itt fordítva van először bankot építenek
2014. máj. 6. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!