Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Valaki elárulná nekem, hogy...

Valaki elárulná nekem, hogy Orbán Viktor miért épít stadionokat? Mikor a magyar foci egy nulla

Figyelt kérdés
mégis mit akar olimpiát vagy mit? aki valamelyest bennfentes az igazán elárulhatná vagy akinek van valami ötlete h mégis mi járhat a fejében? miért nem más sportágak fejlesztésére költik a pénzt? mondjuk vízilabdára ha már abban úgy is jók vagyunk vagy költhetnék olyan sportágakra amin mindenki szívesebben részt vesz és nem csak nézőként mittudom én például hobbi lovaglás

2014. máj. 5. 03:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Borzasztóan egyszerű: mert a foci a kedvenc sportja, az emberek még sosem érdekelték különösebben.
2014. máj. 5. 05:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert akármilyen hulladék a magyar foci, abban van a legnagyobb pénz.
2014. máj. 5. 06:40
 3/12 anonim ***** válasza:
10%

+ azért egy nulla a magyar foci, mert nincs hol edzeni az utánpótlást olyan színvonalon mint a "konkurencia" erre való a stadion...

+ a híres církusz és kenyér szöveg...

2014. máj. 5. 07:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Mert foci bolond. Azt hiszi, ha sok a stadion, akkor újra olyan magyar csapat lesz, mint a legendás Aranycsapat.
2014. máj. 5. 07:06
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
amúgy nem Viktor építi, hanem egy rakat szakmunkás, akik közt soknak ezelõtt már évek óta nem volt munkája...
2014. máj. 5. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért épít stadionokat, mert így a legnagyobb bevételt jelentő sportág, a futball talán egy kicsit fejlődhet. A vízilabdára és a kézilabdára a kutya sem kíváncsi és Mo-n kívül nem sok mindenkit érdekel. De ha sikerülne a belga vonalat követni, azaz sok tehetséges focista jönne haza a válogatottba az nagy fejlődés lenne. Normális infrastruktúra nélkül pedig ez lehetetlen.
2014. máj. 5. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert az unio erre ad pénzt. Ezeket az unios pénzeket nem lehet elkölteni mittomén cukorgyárakra vagy vidámparkokra, hanem meg van szabva hogy csak bizonyos sportlétesítményekre. Ezért az építésük gyakorlatilag ingyen van, bár a fenntartásuk is drága.
2014. máj. 5. 12:13
 8/12 A kérdező kommentje:

"+ azért egy nulla a magyar foci, mert nincs hol edzeni az utánpótlást olyan színvonalon mint a "konkurencia" erre való a stadion..."

nem tudom az aranycsapat is ilyen csilli villi stadionokban edzett? a másik dolog h ezek a mi focistáink hivatásos focisták tehát ez a munkájuk akiktől meg kikaptak legutóbb azok között van kőműves burkoló vízvezeték szerelő... nehogy már egy k_rva stadion miatt legyenek jobb focisták a focihoz csak egy labda kell és egy sík terület és ennyi... mit szóljanak mondjuk a vízilabdázók akiknek normális uszoda kell vagy az egyéb vízi sportok pl evezés vagy pl a lovasok sorolhatnám szinte napestig ezeknek a sportágaknak több minden kell és mégis le vannak sz_rva ellentétben a focival amihez tulajdonképpen semmi nem kell

2014. máj. 6. 00:01
 9/12 A kérdező kommentje:

"Azért épít stadionokat, mert így a legnagyobb bevételt jelentő sportág, a futball talán egy kicsit fejlődhet. A vízilabdára és a kézilabdára a kutya sem kíváncsi és Mo-n kívül nem sok mindenkit érdekel. De ha sikerülne a belga vonalat követni, azaz sok tehetséges focista jönne haza a válogatottba az nagy fejlődés lenne. Normális infrastruktúra nélkül pedig ez lehetetlen."

kinek a legnagyobb bevétel? mert akiket én ismerek azok mind utálják a focit tulajdonképpen a focihuligánokon kívül én mást nem ismerek aki szeretné... ezzel h új stadiont építenek nem lesz nagyobb bevétel aki esetleg kimegy ma meccsre az se azért megy szurkoljon hanem h valami jó kis balhézásban részt vegyen

na de ha stadion kell én csinálnék bevételt nektek ez meg ez a szurkolótábor ekkor meg ekkor bemegy a stadionba és szabadon szétverhetik egymás fejét és ezt mind élőben közvetítené a tv rádió aki meg kíváncsi rá az elmehet és nézheti élőben jó pénzért szerintem ebből sokkal több pénzt lehetne csinálni már ha azt nézzük h úgy is csak a balhéra megy ki az egész

2014. máj. 6. 00:10
 10/12 anonim válasza:
Nem is kell többet írnod, látszik, hogy baromi tájékozatlan és tanulatlan vagy. Csak trollkodsz, nem a válasz érdekel.
2014. máj. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!