Valaki elárulná nekem, hogy Orbán Viktor miért épít stadionokat? Mikor a magyar foci egy nulla
+ azért egy nulla a magyar foci, mert nincs hol edzeni az utánpótlást olyan színvonalon mint a "konkurencia" erre való a stadion...
+ a híres církusz és kenyér szöveg...
"+ azért egy nulla a magyar foci, mert nincs hol edzeni az utánpótlást olyan színvonalon mint a "konkurencia" erre való a stadion..."
nem tudom az aranycsapat is ilyen csilli villi stadionokban edzett? a másik dolog h ezek a mi focistáink hivatásos focisták tehát ez a munkájuk akiktől meg kikaptak legutóbb azok között van kőműves burkoló vízvezeték szerelő... nehogy már egy k_rva stadion miatt legyenek jobb focisták a focihoz csak egy labda kell és egy sík terület és ennyi... mit szóljanak mondjuk a vízilabdázók akiknek normális uszoda kell vagy az egyéb vízi sportok pl evezés vagy pl a lovasok sorolhatnám szinte napestig ezeknek a sportágaknak több minden kell és mégis le vannak sz_rva ellentétben a focival amihez tulajdonképpen semmi nem kell
"Azért épít stadionokat, mert így a legnagyobb bevételt jelentő sportág, a futball talán egy kicsit fejlődhet. A vízilabdára és a kézilabdára a kutya sem kíváncsi és Mo-n kívül nem sok mindenkit érdekel. De ha sikerülne a belga vonalat követni, azaz sok tehetséges focista jönne haza a válogatottba az nagy fejlődés lenne. Normális infrastruktúra nélkül pedig ez lehetetlen."
kinek a legnagyobb bevétel? mert akiket én ismerek azok mind utálják a focit tulajdonképpen a focihuligánokon kívül én mást nem ismerek aki szeretné... ezzel h új stadiont építenek nem lesz nagyobb bevétel aki esetleg kimegy ma meccsre az se azért megy szurkoljon hanem h valami jó kis balhézásban részt vegyen
na de ha stadion kell én csinálnék bevételt nektek ez meg ez a szurkolótábor ekkor meg ekkor bemegy a stadionba és szabadon szétverhetik egymás fejét és ezt mind élőben közvetítené a tv rádió aki meg kíváncsi rá az elmehet és nézheti élőben jó pénzért szerintem ebből sokkal több pénzt lehetne csinálni már ha azt nézzük h úgy is csak a balhéra megy ki az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!