Szerintetek Luis Nani vagy Ryan Giggs a hasznosabb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 17:34
1/15 anonim válasza:
Hát azt kell neked mondanom hogy Giggs,Nanira nézve ez elég szégyen a korkülönbséget figyelembe véve.Lassan 25 éve követem a Manchestert kb.5 éve minden bajnokijukat megnézem.Giggs a legintelligensebb játékos akit vala láttam,klubhűsége meg egyedülálló.Naniból soha nem lesz nagy játékos szerintem,valami hiányzik belőle.Persze ha állandóan játszana lehet hogy jobb teljesítményre lenne képes,kölcsön kellene adni egy évre hátha megmutatná a tehetségét.Hajrá Manchester United!!!
2/15 A kérdező kommentje:
Igazad van!Legjobban akkor hiányzik Naniból az intelligencia, amikor 1 az 1 ellen kell a védőre vinnie....a Wolfsburg ellen nagyon zavaró volt, amikor folyton rosszul ugratott ki.....és mit gondoltok, mennyiben látszik Ronaldo hiánya?Úgy értem: ez inkább rossz hatás mint inkább jó az eredményekben?
2009. dec. 21. 20:17
3/15 anonim válasza:
Ő nagyon hiányzik,góljait nem lehet pótolni,ha megnézed az ide idényt akkor jól látszik hogy a támadójáték nagyon sokat gyengült,már most van 5 olyan elvesztett meccs ahol nem sikerült gólt rúgni.A múlt idényben összesen volt 4 vereség.Amikor a Manchesterbe került akkor már látszott hogy hatalmas játékos lesz belőle,olyan mint George Best,Cantona vagy Beckham volt, igazi sztár, vezéregyéniség.Azt hittem hogy legalább 15 évre meg van a Manchester vezéregyénisége.Sajnos elment,nagyon sajnálom,nélküle szürke a csapat.
4/15 anonim válasza:
Nani nem tud leszokni a felelőtlen cselezgetéséről, ami C. Ronaldonak sikerült, ezért itt nincs jövője. Giggs viszont mintha nem is öregedne, beáll és eldönt meccseket stb. Ronaldo egyáltalán nem fog hiányozni. A ManU éppen azért ilyen jó, mert fantasztikus a csapategység, még a legnagyobb sztárokkal sem szaladhat el a ló (lásd Stam, Beckham, v. Nistelrooy, stb.). Ferguson forever!
5/15 anonim válasza:
Nani sosem ér fel Giggshez!Ha egyszer Giggs visszavonul a Manchester szegényebb lesz egy szuperinteligens játékossal!Nani vizhordo fiu!
6/15 anonim válasza:
Egyértelműen Giggs-re szavazok. Habár Chelsea drukker vagyok, gondoltam megosztom ezt veletek :)
7/15 anonim válasza:
Ja, és még annyit hogy én sosem értettem hogy Ronaldo miért olyan nagy szám. Az hogy vezéregyéniség meg kicsit szerintem túlzás. Vannak nagyon szép góljai, de attól számomra még nem lesz sztár.
8/15 anonim válasza:
Ronaldo azert vezeregyeniseg, mert pl amikor senki se tud golt loni, o villan egyet es berugja. Valami hihetetlen pluszt tud adni az egesz csapatnak. A Realban peldaul nelkule sokkal gyengebb a tamado szekcio, ha nezel rendszeresen meccseket, akkor meglatod a kulonbseget vele es nelkule.
9/15 anonim válasza:
szerintem ryan giggs hasznos jatekos de mar befejezi a jatekot es luis nani hasznosabb hiszen nem csak hogy fiatalabb, nagyobb tehetseges is.
velemenyem szerintt
10/15 anonim válasza:
bocsaant ha nem azt irtam ami mindenkinek tetszett volna de szerintem luis nani majd egyszer jobb lesz mint giggs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!