Kézilabda kapus vagyok, és szeretnék tippeket kérni (? )
Nem olyanokra gondolok,hogy edz többet. Annyi a problémám,hogy nem mindig érek oda a felső sarokra,és gyakran az újjaim mellett megy el a labda. Ezen hogy lehetne fejleszteni?
Másik bajom,hogy amatőrök vagyunk és egy nagyon fontos meccs előtt állunk,én pedig izgulós vagyok. Ezen hogy lehet segíteni? Mire gondoljak,vagy ki hogy szokott ezen segíteni?
Egy-két tippet is írhattok,hogy hogyan legyek jobb.
köszönöm szépen.:)))
Lehet későn írok, de megpróbálok kielégítő választ találni.
Nekem pont ugyanez a bajom, csak nekem az alsó sarkok a kellemetlenek. Az edző mindig azzal a tanáccsal lát el, hogy mindig próbáljak a leggyorsabban reagálni, és mozdulni a lövésekre. Nálam ez beszokott válni, de ez szerintem emberfüggő is lehet. A helyezkedés is sokat segít ebben. Ilyenkor próbálj meg minél több területet eltakarni a kapudból, úgy hogy a pontosan a gólvonal előtt állsz. Más ötletem nincsen.
Sok sikert a továbbiakban!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!