Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez jó teljesítmény?

Ez jó teljesítmény?

Figyelt kérdés
Na,most előszőr voltam kézilabda kapuba.Eddig szélső voltam,de kapus hiányában önként beálltam.4 db 7 méteresből 1 et sikerült megfognom.Védtem jó pár ziccert meg átlövést.Egyik meccsn úgy 10 golt kaptam a másikon 16 körül,szerintem olyan 30-40%os védés megolt.....Szerintetek ha járok kapus edzésekre meg stb. akkor van esélyem,hogy egy jó kapus legyek?Nekem tetszik a kapuskodás.A helyesírási hibákért bocsi.

2014. jan. 26. 16:10
 1/4 is7 válasza:

Gratula :)

Ez nagyrészt reflex kérdése valaki lassabb, valaki gyorsabban fogja föl hogy jön a labda.

De ha jársz edzésre akkor megtanítják az alapokat és az még pluszba ráépül a tudásodra szóval van esélyed.

2014. jan. 26. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :)
2014. jan. 26. 16:49
 3/4 anonim válasza:
Eddig nem védtél akkor nagyon jó teljesítmény de egyébként is. Szorgalmasan edzel akkor jó kis kapus válhat majd belőled! :)
2014. jan. 26. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jan. 27. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!