Csonntika kérdése:
Folyton piszkál egy felnőt játékos mit tegyek?
Figyelt kérdés
16éves vagyok focizok, és eljött az idő hogy behívtak a felnőt csapatba.Az a problémám hogy egy felnőt játékos folyamatosan minden kis hibámat kicikizi vagy éppen leb*asz miatta.Amugy a többiek mind mondják hogy jól focizok.De ez az ember nagyon pikkel rám (nem tudom mér ).Holnap lesz a mecsünk és ő is játszik... igy nem tudok felszabadultan játszani:/ mit tegyek?Hátam mögött azt mondta legszivesebben bele verne egyett a pofámba... Most ezzel mit kezdjek?2014. márc. 15. 21:02
1/2 anonim válasza:
Mindenhol vannak ilyen gyökerek. Szard le, ne foglalkozz vele, szerintem csak irigy.
2/2 anonim válasza:
az ilyen emberek nem is tudom miért játszanak csapatsportot.
A többi ember azért is bíztat meg bátorít hogy jobban ellazulj és többet tudj teljesíteni, de ha csak arra koncetrálsz hogy el ne cseszd mert leszidnak biztosan elrontod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!