A cicám nagyon játékos, folyton harap és karmol. Mivel szoktassam le a cicámat? A sebeket és a hegeket hogyan lehet gyorsabban eltüntetni?
Figyelt kérdés
Sajnos mindig megcélozza a lábamat, vádlimat, aminek a helye pár hónapig megmarad. Nem szeretnék nyáron így kinézni, ha jön a rövidnadrágos, szoknyás idő.2010. febr. 9. 16:58
1/8 anonim válasza:
A karmolás és a harapdálás a játék része. Ha lenne egy másik cicád, egymással is ezt tennék. Amit ez ellen cselekedni tudsz, ha miután megkarmolt, a fejére koppintasz.
2/8 anonim válasza:
Ne akard,hogy más legyen!
Anno én is úgy "neveltem" a macskáimat,hogy ne legyenek játékosak... Viszont megvolt a böjtje... A játékot csíntalanság váltotta fel... Tör-zúz a két macska... Inkább vegyél neki egy labdát, vagy valamit... Szánj rá naponta fél órát,hogy kifáraszd a kicsit... Guritsd el neki a labdát, azzal egy darabig elszórakozik... Vagy a másik, ami nálam bevált, az a lézer... Tudod, ilyen piros bigyó... Azzal 10 percig ugráltattam és utána mozogni sem volt kedve. (de ez utóbbit annyira nem ajánlom.... én is csak legvégső esetben fárasztottam ezzel ki... Játék után tiszta görcs lesz a macska, mert "nem kapta el a pöttyöt".)
3/8 anonim válasza:
Kölyök még a cica?Mert ha igen,ezt felnőtkorukra ki szokták nőlni!köss fel neki valami játékot amin levezetheti az energiáit.
4/8 anonim válasza:
ez a játék része nem tudod leszoktatni róla..ha játszol vele is fejlődik a vadász érzéke..annyit tudsz tenni h nem a lábbaddal v kezeddel játszol vele hanem hosszú mdzagon logó játékkal v labdával!igy biztos nem karmol meg
5/8 anonim válasza:
barátkozz össze a cicuval!adj neki meglepetéskaját!figyelj hogy kényelmes legyen a helye!de ha ez nem jön be lehet hogy a cicád csak játékból karmol meg!a sebek pedig hamar begyogyulnak!"ebcsont be forr"!
6/8 anonim válasza:
A körmeinek a hegyes végét le lehet csippenteni. A sebre betadin, vagy Aloés Först.
7/8 anonim válasza:
de jó neked..:)
én mindig probálkozom játszani a cicusommal de nem érdeklik sem a labdák sem egyéb játékok..
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként 5 éves lesz májusban:)
2010. febr. 10. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!