SEGÍTSETEK!? Már 10-es sorozatban veszítek tippmixen. Mindent jól csinálok, kalkulálok. De soha nem jön be. SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 22:20
1/9 anonim válasza:
Mindent jól csinálsz, de veszítesz. Mekkora paradoxon!
2/9 anonim válasza:
kalkuláld ki mi van, és tedd meg az ellentettjét...
3/9 anonim válasza:
Tedd egy dunsztosüvegbe minden héten amit erre szánnál, ezzel többre mész.
4/9 anonim válasza:
nem hülyeségbõl hívják szerencsejátéknak...
5/9 anonim válasza:
Segítek. Ha veszítesz, ne játsszál.
6/9 anonim válasza:
Mennyivel jobb nekem! Én minden héten nyerek.
Annyit amennyit nem költök el ilyen hülyeségekre...
7/9 anonim válasza:
Figyu ez egy szerencsejáték.Nem kell túlgondolkozni a megtenni kívánt meccset/meccseket.A hazai pálya mindig kicsit előny.Próbálj ne döntetlenre rakni mert arra nagyon kiccsi az esélyed nekem sose jött be.Ne csak a nagy oddszokra menj ,ne játsz meg 3-nál több meccset.3-ból is lehet egy jó 3-as 4-es oddszot kihozni.Max 500-1000 Ft-t tegyél meg így nem vesztesz olyan sokat.Szerintem ezekkel nyerni fogsz.Amúgy ajánlom a tipster című műsort a Sport Klubon ott vannak néha hasznos tippek nem csak focihoz hanem más sportághozis.Kéz és lábtörést.XD:-)
8/9 anonim válasza:
Ezért hívják szerencsejátéknak. Bár azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján és hogy kalkulálsz, meg hogy miket és hogyan teszel meg.
9/9 anonim válasza:
Néhány hónapi rossz taktika alapján azt mondom, kombinációs tippmix, és abból is maximum a 3/4-es, vagy a 4/5-ös, és természetesen minimum téttel. Én ezzel nyertem egyszer 5 ezer forintot, ez volt a legnagyobb nyereményem. Aki ezres, tízezres tétekkel játszik, az meg is érdemli. Játszottam normál tippmixet, 1000 forint körül nyertem maximum kettős kötéssel. Az 1,01 körüli nyereményszorzókat el kell felejteni, ez csak pénzkidobás. Én 2 nyereményszorzó alatt már nem is játszok, mert nem a logika szerint játszanak a csapatok, pláne ha több meccset teszek meg, az egyik tuti, hogy elmegy. Hülyeségből próbáltam 10-14-es szorzójú kosárlabda döntetleneket is, persze, hogy elbuktam. Tehát csak az arany középút! Egy négyes, ötös kombinációs szelvényt fel lehet hozni 100-as nyereményszorzóra úgy, hogy 2 és 3 közti oddsokat játszol, ráadásul a kombinációs fogadásban 100 forint egy szelvény tétje, nem is veszítesz sokat, és az egyik meccset még el is ronthatod. Ennél jobb taktika eddigi tapasztalatom alapján (és a valóság is alátámasztotta, az 5 ezres nyeremény 400 forintos tét mellett) nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!