FONTOS! SEGÍTSETEK, MIT TEGYEK, nem focizhatok?
4es volt az átlagod és nem engednek focizni??? jó ég...
mondd nekik, hogy sportolni kötelező, az egészség nem mehet a tanulás rovására!
passz más ötletem nincs, sajnálom :S
2010. aug. 5. 12:45
Én is max annyit tudok mondani, mint az előttem szóló :S
2010. aug. 5. 12:49
Ez szörnyen rossz lehet.Szerintem mondd meg nekik, hogy nagyon szeretnél focizni, mindened a foci, szóval ugyanazt amit írtál, a sporttól a koncentráció is javul, szóval a tanulás rovására nem fog menni, és ugyanúgy foglalkozol amjd azzal is.Lehet, hogy nem voltál, és nem is leszel kitűnő, és ez nem is baj, nem lehet mindenki atomfizikus felnőttkorára.Te focizni szeretnél, és ne ők akarják eldönteni a "sorsodat".Kicsit furán fogalmaztam,d e remélem érted.Nah, sok szerencsét.
2010. aug. 5. 13:01
szerintem meg beszélj az ofőddel,hogy majd szülői beszéljen anyukáddal,vagy apukáddal,hogy te említetted neki,hogy focizni akarsz,de nem engedik,pedig ofőd szerint ilyen átlag mellett bőven megengedhetnéd....nekem ez a legjobb ötletem most...
2010. aug. 5. 13:31
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, csak az a baj, hogy ezeket a lépéseket már megtettem, de mindhiába... Pedig mindig is focista akartam lenni... De ŐK ez elront(hat)ják. Na erre mit lépjek?
Apád nem engedi, hogy focizz!!! Én még ilyet nem hallottam.
Menj el edzésre szard le őket, ha nem értik meg ,hogy ez mennyire fontos neked.:P
2010. aug. 5. 22:34
2010. aug. 6. 12:04
8/10 A kérdező kommentje:
Szia! Én is 13 éves vagyok hetente 5-ször van edzésem és nekem is 4-es az átlagom. Próbálj meg úgy közelíteni hogy számoltasd végig hogy hazaérsz a suliból kettő óra felé tanulsz mondjuk egy órát és pihensz egy keveset elmész egy órás edzésre 4-5-ig és 5-től tanulsz megint amenyi leckéd van. Nemtudom mikor fekszel le de nem hinném hogy kilenc elött és kilencig meg simán befejezed a leckét. A szüleid meg sztem inkább örüljenek hogy sportolni akarsz és nem hajnalig a haverokkal mászkálni.
2010. aug. 7. 11:29
10/10 anonim válasza:
Az elmúlt 2 évben változott a szüleid véleménye a sportolási szándékodról?
Én bár "csak" iskolai szinten vagyok benne ebben a sportban de a szüleim pont az ellenkezőjéről próbálnak meggyőzni. Mármint, hogy ne csak a hobbi iskolai szinten focizzak hanem próbáljam ki magam legalább a helyi csapatnál hátha beválogatnak és tudnám mutatni ott is, hogy mit tudok és akár sikereket is érhetnék el, de nem valószínű, hogy a közeljövőben erre sor kerül.
2012. okt. 4. 21:06
Kapcsolódó kérdések: