Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Haverom hogy tud így tippmixezni?

Haverom hogy tud így tippmixezni?

Figyelt kérdés

Üdv.

én most kezdtem (1 hónapja) és 2 héttel ezelőttig 8 szelvényből 0 jött be,haverom adott tippeket,amit a múlt héten meg is tettem 3 szelvényből 3 jött 3200,5875,4090.

A tegnapi tippje,hogy Dortmund,Olympiacos,Bordeaux,Inverness simán jött...

Hogyan lehetne ennyire jól nekem is magamtól?

2014. febr. 26. 17:59
 1/5 anonim válasza:
Ha ennyire jók a tippjei kérem a mai 2 bl meccs eredményeit is meg a jövő hetieket is :D
2014. febr. 26. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
szerencse
2014. febr. 27. 09:05
 3/5 A kérdező kommentje:

tegnapi tippje is jött,h Galata - Chelsea mind2 lőg gólt ,Real Madrid 3 vagy több gólt rúg,Örebro...

Tegnap ezzel nyert 45000ft-ot,nekem meg 2,5-nél többre adta a real tippet mert én csak tippmixen tudtam fogadni.

2014. febr. 27. 13:59
 4/5 anonim válasza:
Holnapra nekem is dobbhatsz pár tippet.De amúgy gondolom foci megszálott a haverod mindent tud róla ismeri a csapatokat játékosokat azok statisztikáit azt hogy mire képesek.meg egésznap a tabellákon lóg na meg persze kib×szott mázlista :D
2014. febr. 27. 14:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A sportfogadáshoz a szerencsén túl jó, ha van ismereted magáról a sportról is. Tudod, vagy legalábbis utánanézel, hogy melyik csapatnak milyenek a mutatói, hol áll a tabellán, milyen az épp aktuális formája, hogy szokott játszani, milyenek az egymás elleni eredményei, milyen a játékosok állapota, stb. Ezek nagyon megnövelik az esélyedet.

Viszont a jövőbe akkor sem fog látni. Akármikor jöhet egy olyan meccs, ahol borul az atombiztos papírforma. Gondoljunk csak a Salzburg-Bayern 0-3-ra, vagy a Barca-Levante döntetlenre. Megnéztem volna, hogy haverod ezen meccsek előtt mit tippelt volna.

Egyébként szabad tudnom, hogy miket tettél meg azon a 8 szelvényen, amin 1 se jött be?

2014. márc. 5. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!