A gyerekek is indulhatnak Bajnokok Ligájában? Mert azt mondta a haverom hogy ő serdülőben ment
Tatabanyaba bevesznek, ehhez sok minden nem is kell. De az utanpotlashoz kerulsz.. U18ba elob, aztan u19.. De ha Pocinek szimpi vagy, kapsz felprofi szerzodest, azzal padozhatsz. Elsonek:azert hulyeseg, mert te csak a bl-lel szamolsz.. Amiben az elso csapat van. De bl az szinte minden korosztalynak van..
Kerdezonek.. Ha a banyaszhoz akarsz kerulni, mindenkeppen hivd fel elobb a korcsoportodhoz tartozo edzot, es beszelj vele, h mikor tudsz edzesre menni. 17 vagy, szerintem Anti ba az edzo ott meg, de lehet valtottak azota.. O megnez teged, aztan meglatjatok, h mit tudtok osszehozni. De a Tatabanya nem bl csapat.. U18-9egesz jo, meg meg az u14sem rossz.. De probald meg. :) en is ott kezdtem focizni, imadtam : ) a dombozast, a salakot, az also fuvest, a futo edzeseket.. :)
Elso valaszolo,20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!