Hogyan kell eredményese tippmixezni?
Figyelt kérdés
Mire érdemes odafigyelni? Melyik meccseket érdemes megrakni? Melyeket kell messziről elkerülni? Nekem most egyetlen célom lenne: 40.000 forintot szeretnék nyerni. Az sem baj, ha több meccsel tudom csak ezt összeszedni.2011. dec. 17. 00:44
1/5 anonim válasza:
Először is, mennyi az az összeg amit rá akarsz szánni?
2/5 A kérdező kommentje:
Először nem szeretnék nagy összeggel fogadni, csak kicsivel. Nekem az a tervem, hogy az 1. fogadást 200 Ft-ból teszem meg. Ha azzal nyerek 1-2000 Ft-ot, akkor fogadok 1000 Forinttal és így tovább.
2011. dec. 17. 01:39
3/5 anonim válasza:
200 ft-ból 2000-et is nehéz csinálni, nemhogy 40 ezret.
10 ezerből már könnyebb. Pénzt pénzből.
4/5 anonim válasza:
Pontosan. Minden héten tudsz duplázni, kezd 1000-rel, abból lesz 2000 és így tovább. Csak a tutikra menjél. Máskülönben csak dobálod ki minden héten a 200/300 forintodat aminek meg nincs értelme.
5/5 lee12 válasza:
még annyi hogy ha mondjuk hokit teszel meg ott mind2 csapatnak legtöbbször 2 nél nagyobb a szorzója és én pl mindig megrakok 6 meccset 200 ft ért és 50 000 ft ot nyerhetnék csak 1 meccsen mindig elmegy:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!