Szeretnék elkezdeni tippmixelni. Mit tanácsoltok, hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Én nem egyből meggazdagodni szeretnék, örülnék én az 1-2 ezreknek is. Honnan lehet tudni hogy melyik mérkőzés a biztos, és melyik a nem? Ti hogyan kezdtétek el az egészet? 200-al raknám ebből is lehet nyerni összegeket. Haverjaimmal szoktam járni fogadóirodákba de mint szemlélő csak szemlélem őket, nem foglalkoztam vele eddig.2014. febr. 21. 17:21
1/4 anonim válasza:
200-zal rakj meg 4-5, esetleg 6 meccset egy hétvégén, de ne többet, mert 7-8 meccsnél 1 szinte biztos, hogy nem jön majd be.
www.whoscored.com
Ezen az oldalon nézd meg a csapatok erősségeit, gyengéit, az eredményeknél nézd meg, hogy hazai pályán és idegenben hogy szerepelnek, milyen formában vannak. Nézd meg, hogy vannak-e eltiltottak, sérültek.
2/4 anonim válasza:
Például kb. 3 ezer forintot kereshetsz evvel, bár a Milan meccse nem a legbiztosabb, de szerintem nagy esélyed lenne evvel, hogy nyerj:
Chelsea-Everton 1
Osasuna-Atletico 2
Valencia-Granada 1
Celta Vigo-Getafe 1
Sampdoria-Milan 2
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, bár jelen pillanatban először az első által ajánlott oldalt böngészgetem.
2014. febr. 21. 21:56
4/4 anonim válasza:
6-ot megtenni egyszerre az - szerintem - már túlzás. 3-nál többet nem érdemes egyszerre megrakni.
De ha érdekel pár jótanács, írj rám privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!