Szeretnék tippmixelni nagyjából tudom hogy hogyan kell de egy valamit nem értek? Többi lent!
elolvastam a szerencsejáték zrt. oldalán hogy hogyan kell játszani de ezt nem értettem segítenétek elmagyarázni nekem ? :$
A szelvényen négy, egymástól elkülönülő oszlopcsoport van. Az első három oszlopcsoportban a megfogadni kívánt esemény(ek) fogadási ajánlatában szereplő sorszámo(ka)t, a negyedik oszlopban a fogadási esemény kimenetelére adott tippet kell bejelölni.
Ha például a fogadási ajánlat 168. eseményét szeretné megfogadni vendéggyőzelemre, akkor az első oszlopcsoportban az 1-es, a második oszlopcsoportban a 6-os, a harmadik oszlopcsoportban a 8-as, míg a negyedik oszlopcsoportban a "V" betűhöz kell jelölést tenni ugyanabban a sorban.
na ezt nem értem ! :/ légyszi segítsetek ! előre is köszi :)
Láttál már tippmix szelvényt? Akkor elég egyértelmű lenne.
Minden, amire fogadni lehet, el van látva egy sorszámmal, és neked azokat kell beXelgetni a fent leírtak szerint.
Akkor jó:)
Ha eltévesztesz valamit, a lottós megmondja, hogy miért nem fogadja el a gép, úgyhogy elrontani nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!