Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen poszton játszhatok az...

Milyen poszton játszhatok az amerikai fociban?

Figyelt kérdés

183-85cm magas vagyok,75kg,gyorsan indulok,de inkább sprinter vagyok mint hosszútávfutó,viszont a cikázásokban nem vagyok olyan jó,néha összegabalyodik a 2 lábam :D A labdával nincs bajom,minden labdajáték jól megy..fociztam 5 évet,kosár 1 évet. Az erőnlét is megvan mert 2 éve kondizok + 2 évet judoztam ez előtt és jól ment a judo is,könnyen arrébb teszek 100kg-ig egy átlagos embert. Most.Most 17 vagyok.

Mit javasoltok,milyen pozícióra lehet esélyem ilyen képességekkel ?

2014. jan. 21. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Cornerback, (free) safety védelemben, ha akarsz kicsit labdázgatni akkor quarterback, wide receiver, ha egy kicsit beletanulsz a cikázásba akkor running back, punt returner.

Sprintet, gyors indulást, kis tömeget mondjuk legjobban wide receiver-ként lehet kihasználni. :)

2014. jan. 21. 13:32
 2/2 anonim válasza:
Én a quarterback-et (irányító) ajánlanám :D vagy cornerback :D
2014. febr. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!