Hogy tudom felkészíteni magam amerikai fociból?
Tudom nem egyszerű kérdés,de van itt valaki aki edzősködött vagy játszott amerikai focit,mert sajátos helyzetem miatta elkélne egy kis segítség.
Röviden: Szüleimmel kiköltöztünk külföldre ahol amerikai iskolába tanulok,elég kicsi iskola,de innen tovább tudok tanulni bármely amerikai egyetemen. Sajnos mivel alig 100-an vannak a gimi részén a sulinak amerikai foci edzést nem is tartanak,viszont én szeretnék valahogy edzeni,mert sokan mondták a tanárok közül(mind amerikai) hogy jó alkatom van hozzá és jól bírom a strapát. A suliba kosár,foci,röpi csapatban is jó vagyok, a mile-s futásban sulirekordot futottam úgyhogy lassú sem vagyok. Tudom ez semmi(100 gyerekből) de edzéssel még jobb lehetnék,csak nem tudom mit kéne csinálnom,hogy másfél év múlva egyetemen megpróbálhassak bekerülni a csapatba.
Adataim: 183cm/76kg
Bár én nem nagyon értek hozzá, én csak itthon sportolok, de szerintem folytasd az amit csinálsz, meg esetleg járj el futni, és szerintem bár nem árt a jó erőnlét a rövid távú futásokat, a gyorsaságodra koncentrálj.
Sok sikert! Kitartás!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!