Mit szóltok, hogy C. Ronaldo kapta megint az Aranylabdát?
Figyelt kérdés
Én a magam részéről végtelen csalódottságot érzek.Felfoghatatlan ez a döntés számomra.Ribéry vitt mindent és képesek odaadni Cris Ro-nak...2014. jan. 14. 00:05
1/8 anonim válasza:
Attól, hogy tripláztak, még nem törvényszerű, hogy Bayern játékosnak kell nyernie. Ennyi erővel nyerhetett volna Badstuber is. Szerintem abszolút megérdemelte Ronaldo. Ő és Messi szinte egy más kategória a futballban. Igaz ami igaz, Riberynek a 2013-as éve nagyon erős volt, de az, hogy 2013-ban Ribery 22, Ronaldo pedig 66 gólt szerzett, mindent elárul.
2/8 anonim válasza:
ja és az eredmény: 1. Cristiano Ronaldo (27,99%), 2. Lionel Messi (24,72%), 3. Franck Ribéry (23,39%), 4. Zlatan Ibrahimovic (5,29%), 5. Neymar (3,17%), 6. Andrés Iniesta (2,08%). tehát annyival azért nem volt lemaradva :)
3/8 anonim válasza:
Kedvencem, tökéletesen leírja a jelenlegi helyzetet:
"2010-est másnak adnátok, mert mások nyertek BL-t, VB-t, vagyis számítottak a kupák.A 2012-est is másnak adnátok a kupák miatt, de a 2013-ast CR-nek adnátok a gólokra, pedig ő semmit nem nyert.Erre szokták mondani, hogy "Real fans logic"
4/8 anonim válasza:
Barca drukkerként mondom, teljesen megérdemelte Ronaldo. Remélem ezzel vége is lesz ennek az örökké tartó Messi vs Ronaldo hype-nak, mert már nagyon unalmas. Az lenne a legjobb, hogyha a következőt már egyikük sem nyerné meg, és jönnének az új arcok (Hazard, Neymar, Götze, Bale).
5/8 anonim válasza:
Az aranylabda egyéni teljesítményre jár és ez jól is van így! Megmondom őszintén nagyra becsülöm és szeretem Ronaldo játékát, de ha nem lennék elfogult akkor is azt mondanám, hogy idén ő érdemelte meg! Emberi értelemben vett legtökéletesebb és legkompletteb játékos aki valaha született! Mind fizikálisan mind mentálisan, hozzáállása, képességei stb. úgyhogy ő jogosan megérdemelte idén! Ribery is nagyszerű játékos, de ennyi erővel Robben nálam előrébb van!
6/8 anonim válasza:
5-ös: Pedig biztos lehetsz benne, hogy 2-3 évig még ez a két csillag fog tündökölni a futball egén. (deszípvolt)
7/8 anonim válasza:
Mi az,hogy megint? Hisz utoljára 2008-ban kapta meg!-.- Amugy szerintem abszolút megérdemelte! ;) Roni...respect!
8/8 A kérdező kommentje:
Megint...Azért használtam ezt a szót, (hiszen te is írtad), mert 2008-ban már kapott, tehát azt hiszem helytálló volt a megint kifejezés, hiszen egynél többször fordult elő.Sajnos nekem bárki bármit mondhat, Rondaldo nem lopta be magát a szívembe, a nagy szerencséje, hogy igazi futballsztár alkat.Egyébként Messinek adok még 2 évet nemzetközi porondon.Aztán el fog tűnni a süllyesztőben.A foci egy olyan sport amiben valaki ideig óráig király lehet, de olyan még nem fordult elő a történelemben, hogy valaki 18 éves korától mondjuk 36-ig remekeljen.És nem Messi lesz az a játékos akinek ez sikerül.Szerintem már most ki van égve.
2014. jan. 20. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!