Miért a foci a legnépszerűbb sport?
Ez az olcsó és tényleg bárki játszhatja nagy hülyeség!
Ugyanúgy van tagdíj a fociba is gyerekkorban meg a kosárban is és a többi sportban is.
Írtátok, hogy a focihoz elég ha van két lábad, egy labda, és már mehet is. Ebből teljesen lejön, hogy soha életedben nem fociztál még. Hogy lenne ennyi elég?
Kezdjük ott, hogy sokkal nehezebb bármit is csinálni lábbal, mint kézzel! Akkor miről beszéltek, hogy a foci könnyebb sport, mint a kosár, kézi meg stb. Mindkettő sporthoz kell az érzés, de egy labdát eltud kapni egy focista, viszont egy kosaras nem tudna levenni egy labdát normálisan úgy mint egy focista. És ez a nem mindegy! A fociba is vannak szabályok ugyanúgy, egyik és legfontosabb a les, ez fontos a védelemnek és a csatároknak is. Fociba még jó, hogy nincs lépéshiba, már az nehéz a fociba, hogy lábbal kell csinálni valamit. Ne hülyéskedjetek már! Vannak még itt is szabályok.. amikor hátrapasszolod a kapusnak a labdát, nem foghatja meg, azért valljuk be a kapusok mégis csak kapusok, arra vannak, hogy védjenek, ehhez képest erre is oda kell figyelniük mindig. Ennél jobban felesleges belemenni, a kosár és a kézi sem könnyű sport, ez tény. De a foci sem az! Viszont az, hogy a foci a legnépszerűbb, az biztos !!!
Utolsó, nem mondta senki, hogy a futball könnyű. Én az olcsósága, és az egyszerűsége alatt arra céloztam, hogy elég ha van egy labdád, és tudod játszani, bárhol, bármikor. Kosárlabdához kell egy betonos vagy parkettás placc. Plusz egy gyűrű amit felteszel 3m-re. Jégkoronghoz jeget kell csinálnod, meg ütőt. Utóbbi 2 sportot nem tudod bárhol bármikor játszani. Futballt igen.
Nem a tagdíjról beszéltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!