Szeretnék jobb kézilabdázó lenni! Tippeket kérhetek?
Szia! Szerintem gyakorold rengeteget a cselezést, ha van rá lehetőséged, akkor aktív védővel. Az állóképességedet meg leginkább futással tudod fejleszteni. Esetleg dombon fel és le, akár úgy is, hogy felfele sprintelsz, lefele kocogsz.
Remélem, segíthettem :)
Köszönöm szépen a sok segítséget, mindegyiket megfogadom, keményen edzek, futok, minden cselt használok. Az első kommentelőnek igaza van, habár nem mondanám hogy minden kreativitást kiöltek volna a lányokból azon a meccsen. A brazilok jobbak voltak, nekünk is megvolt a lehetőségünk, tudtunk volna nyerni is, és végül a brazilok nyerték meg. Szóval büszkén kijelenthetjük, hogy mi, magyarok játszottuk a legjobbakkal a legszorosabb és legjobb meccset, még nyerni is tudtunk volna, és a végén én is éreztem hogy elfáradtak a lányok kissé, de küzdöttek és nagyon büszkének kell rájuk lennünk, nem volt semmi!
Január végén lesz tornám a korosztályommal, már várom, mindent megfogadtam és mindent köszönök:) aki még hozzá tud bármit szólni a kérdésemhez, nyugodtan tegye meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!