Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csőtők hogy ha én most 8-adiko...

Csőtők hogy ha én most 8-adikos vagyok és fcisuliba akarok menni tovább tanulni akkor ahoz mekkora átlag kell?

Figyelt kérdés

2013. nov. 7. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Csőtök.

Mindenképpen építs tanulásra és az eszedre.. helyesírásra.

1. mert megfizetett futballistaként is gáz ha nem tudsz írni

2. meddig van jövője ennek a túlfizetett szégyen sportnak? Mindenképpen hajts minél nagyobb műveltségre, több tudásra.. hogy létezik ilyen iskola és milyen átlag kell a bejutáshoz, azt nem tudom..

2013. nov. 7. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Hallgass az 1-esre.

Láthatod ő is milyen sokra vitte az életben ezzel az okoskodással. Még a nyelvtani szabályokkal sincs tisztában, de legalább használja a beépített helyesírás ellenőrzőt.

2013. nov. 7. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet én is vétek helyesírási hibát.

Akkor is fontos lenne figyelni erre.. 2. válaszoló, a kérdésre te sem tudtál válaszolni, apropó milyen sokra vittem.. igen, azt hiszem semmi okom szégyenkezni jelen pillanatban, voltaképp már van amivel megelégedhetnék. Sok mindent számításba véve, nem is rossz amit elértem, ennyi idő alatt. És persze az élet még zajlik.. még többet is elérhetek, ha csak ennyi számít..

2013. nov. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!