Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » MLSZ Fantasy Liga, nem jön...

MLSZ Fantasy Liga, nem jön be, miért?

Figyelt kérdés

A tegnap elindított MLSZ Fantasy Liga oldalát nem tudom betölteni, mert a következő hibaüzenetet kapom:

Nincsenek fogadott adatok, Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.,

Hibakód: ERR_EMPTY_RESPONSE

Próbáltam 3 különféle böngészőből és 3 külön gépről + 1 telefonról, amin akkor töltötte végre be, amikor kikapcsoltam a WiFi-t és 3G-ről próbáltam.

A hiba tehát a szolgáltatómnál van, de Telekomos vagyok ami a játék egyik szponzora és gyors a netem is.

Fogalmam sincs mi lehet a hiba, de ha valaki tudna nekem segíteni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm előre is!

2013. okt. 18. 11:23
1 2 3
 21/26 Feeee válasza:
Hello. És hetente lesz nyereménysorsolás, vagy csak a legvégén, a 30. forduló után?
2013. okt. 29. 12:16
 22/26 anonim válasza:

Nekem ugyanez a problémám. A T családhoz tartozó ip-tv-s előfizetésem van, a játék indítása óta még egyszer sem jött be a fantasy oldala otthonról.

Másik szolgáltató hálózatáról belépve viccesnek tűnnek a magenta felületek, az is annak tűnik, hogy pont a t előfizetők szívnak ezzel, én a jövő héten fogom abbahagyni a játékot, ha nem történik semmi. Mobilon elég élvezhetetlen a dolog, és az elmúlt 3-4 hét alatt volt annyi bejelentés, amivel szerintem már érdemes lett volna foglalkozni, de jól láthatóan nem történt semmi.

A játék nagyon tetszik, sőt az elmúlt pár héten mindig megoldottam a mobilos hozzáférés mellett, hogy egy-egy ismerős gépéről bejelentkezve komolyabban foglalkozzam a csapatommal, de ez a mostani helyzet egy vicc.

2013. nov. 15. 23:03
 23/26 A kérdező kommentje:

Egyet értek veled.

Ugyanebben a helyzetben voltam, ahogy ez az előbbiekből kiderül a mobilnetem megosztásával (ami Vodás) bohóckodtam itt a 2. vagy 3. fordulóig, változás nem történt, úgyhogy én abba is hagytam.

Már azért sem mentem fel, hogy a hírlevélről leiratkozzam. Nem érdekel.

2013. nov. 25. 16:35
 24/26 anonim válasza:
Csoda történt! Működik! :D
2014. febr. 18. 20:17
 25/26 A kérdező kommentje:

Most, hogy írtad megnéztem, bár engem már nem érdekel. :P :)

A 3. vagy 4. fordulótól már lesz@rom az egészet... :P

Majd talán a következő szezonban.

2014. febr. 24. 22:48
 26/26 anonim válasza:
Ez idényről-idényre előkerülő probléma, esetleg a hibaüzenet változik. A legbiztosabb módszer, ha PC-vel és friss böngészővel használja az ember a játékot. A mobilos internet bármilyen fajtája komoly veszélyforrás lehet attól függően, hogy milyen állapotban van a játék szervere. Teljesen tönkre lehet vágni egy csapatot vele és a szervezők ezt nem fogják kijavítani, így a játéknak ott vége is szakad. Mindenki vegye ezt figyelembe a használatkor, mert minél később fut bele emiatt a hibába, annál több munkája veszik kárba.
2014. okt. 31. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!