MLSZ Fantasy Liga, nem jön be, miért?
A tegnap elindított MLSZ Fantasy Liga oldalát nem tudom betölteni, mert a következő hibaüzenetet kapom:
Nincsenek fogadott adatok, Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.,
Hibakód: ERR_EMPTY_RESPONSE
Próbáltam 3 különféle böngészőből és 3 külön gépről + 1 telefonról, amin akkor töltötte végre be, amikor kikapcsoltam a WiFi-t és 3G-ről próbáltam.
A hiba tehát a szolgáltatómnál van, de Telekomos vagyok ami a játék egyik szponzora és gyors a netem is.
Fogalmam sincs mi lehet a hiba, de ha valaki tudna nekem segíteni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm előre is!
Nekem ugyanez a problémám. A T családhoz tartozó ip-tv-s előfizetésem van, a játék indítása óta még egyszer sem jött be a fantasy oldala otthonról.
Másik szolgáltató hálózatáról belépve viccesnek tűnnek a magenta felületek, az is annak tűnik, hogy pont a t előfizetők szívnak ezzel, én a jövő héten fogom abbahagyni a játékot, ha nem történik semmi. Mobilon elég élvezhetetlen a dolog, és az elmúlt 3-4 hét alatt volt annyi bejelentés, amivel szerintem már érdemes lett volna foglalkozni, de jól láthatóan nem történt semmi.
A játék nagyon tetszik, sőt az elmúlt pár héten mindig megoldottam a mobilos hozzáférés mellett, hogy egy-egy ismerős gépéről bejelentkezve komolyabban foglalkozzam a csapatommal, de ez a mostani helyzet egy vicc.
Egyet értek veled.
Ugyanebben a helyzetben voltam, ahogy ez az előbbiekből kiderül a mobilnetem megosztásával (ami Vodás) bohóckodtam itt a 2. vagy 3. fordulóig, változás nem történt, úgyhogy én abba is hagytam.
Már azért sem mentem fel, hogy a hírlevélről leiratkozzam. Nem érdekel.
Most, hogy írtad megnéztem, bár engem már nem érdekel. :P :)
A 3. vagy 4. fordulótól már lesz@rom az egészet... :P
Majd talán a következő szezonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!