MLSZ Fantasy Liga, nem jön be, miért?
A tegnap elindított MLSZ Fantasy Liga oldalát nem tudom betölteni, mert a következő hibaüzenetet kapom:
Nincsenek fogadott adatok, Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.,
Hibakód: ERR_EMPTY_RESPONSE
Próbáltam 3 különféle böngészőből és 3 külön gépről + 1 telefonról, amin akkor töltötte végre be, amikor kikapcsoltam a WiFi-t és 3G-ről próbáltam.
A hiba tehát a szolgáltatómnál van, de Telekomos vagyok ami a játék egyik szponzora és gyors a netem is.
Fogalmam sincs mi lehet a hiba, de ha valaki tudna nekem segíteni, akkor azt nagyon szépen megköszönöm előre is!
Sajnos nem, mert nekem most sem jön be, ha a saját WiFi hálózatomról csatlakozom, de telefonról 3G-n bármikor bejön. Viszont, ha a telefonommal rákapcsolódok a WiFi hálózatomra, akkor telefonról sem működik.
Ez azért érdekes, mert az a szolgáltató (Telekom) aki szponzorálja a Fantasy Ligát, ugyanaz biztosítja nekem a kábelnetet, és a másik meg, hogy ez az egyetlen oldal ami nem jön be, eddig még sosem tapasztaltam ilyet.
De látom, - az első kedves hozzászóló alapján - hogy nem csak nekem van ilyen problémám.
Én is suliban próbáltam belépni nem ment.
Hazajöttem megint nem ment.
Nemrég viszont be tudtam lépni és ha nehezen is összerakhattam a csapatot...
Gondolom a szervereik is erősen túlterheltek és kis szolgáltató probléma is van.
Csak nem értem akkor miért pont csütörtökön indították a szervereket így alig a napjuk van a játékosoknak összerakni a csapatot. Ilyen problémák mellett pedig sokaknak nem sikerülhet...
Tudomásunk szerint a tegnapi nap során több szolgáltató hálózatán is lassulások voltak. Emellett velünk együtt a szerverünk is meglepődött a nagy népszerűségen, ezért délután fél ötkor pár percre le is kellett állítanunk. A karbantartással sikerült úgy beállítanunk, hogy megbirkózzon a terheléssel.
Ha az első fordulóban nem sikerült csapatot összeállítanod, ne csüggedj, a nyereményekre ugyanúgy van esélyed. Ma reggel 8 órakor megnyitottuk az átigazolási központot, így elkezdhetitek válogatni a következő fordulós csapatotokat (amihez remek tippeket kaphattok ebben a cikkben: [link]
Folyamatosan dolgozunk az optimalizáción és a további fejlesztéseken, hogy a játék minél élvezetesebb legyen, maradjatok velünk! :)
Köszönjük a türelmeteket, jó játékot kívánunk!
Statzup Csapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!