Holt vehetek Milanos karórát?
Figyelt kérdés
Barátomnak nemsokára születésnapja lesz, én pedig szeretném meglepni egy milanos karórával, mivel nagy drukker. Sajnos azonban nem találok sehol....valakinek lenne valami tippje? Vaterrán már próbálkoztam és nem találtam :(2013. okt. 15. 20:42
1/2 anonim 

válasza:

sportszerboltba próbálj érdeklődni, vannak ilyen kifejezett fociboltok, ahol ilyesmi cuccokat, meg kabalákat árulnak,azt tudom, h Szegeden van, nem tudom, te hol laksz, de nagyobb városokban tuti van
2/2 A kérdező kommentje:
hát egy két helyen jártam már, de Milanos karórát nem találtam eddig sehol :(...am debrecenben
2013. okt. 15. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!