Hogyan tudnak tippmixelni 18 év alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Látom ahogy sok ismerősöm kiírja facebookra, hogy nyert tippmixen, meg, hogy mire fog fogadni. De csak 14, 15, 16 évesek. Úgy tudom 18 év alatt semmilyen szerencsejáték nem legális (nekem a 200 forintos sorsjegyet se adták ki). Akkor mégis, hogyan lehet játszani? Előre is köszi! 14f2013. okt. 14. 17:10
11/15 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem, de biztos nem csinálná ha nem érné meg.
2013. okt. 16. 15:48
12/15 anonim válasza:
Pedig általában csinálják, mert fingjuk nincs még a pénz valódi értékéről, apuci pénzéről játszanak tehát gyakorlatilag ők nem buk(hat)nak. Ha meg nyernek akkor persze a zsé mind saját zsebbe megy, de ha kiszámolnánk akkor valószínűleg elég húzós mínuszba lennének.
13/15 anonim válasza:
ígyvan fejezzük már be a hülyitést, ha gond nélkül kiadják nekik a nyereményt akkor max pár száz forintot nyertek csak..miközben lehet hogy a szelvény dupla annyi volt..ennyi.garantálom nagyobb nyereménynél egyből kérik a személyit..én 20 vagyok és tőlem simán elkérték amikor négyesem volt a hatoslottón 7 ezer forint volt a nyeremény...
14/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mennyit nyernek ha nem adnák oda nekik a nyereményt akkor valószínűleg nem játszanának.
2013. okt. 17. 15:38
15/15 anonim válasza:
Nekem eddig mindig kiadták az összes nyereményt (7000 volt eddig a legnagyobb, általában pár ezer forint szokott lenni). 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!