Magyarország-Románia 2-2, most sajnáljuk csak igazán?
A fociban nincs ha, de azért nagyon szomorúan szembesülök azzal a ténnyel, hogy ha itthon megverjük Romániát, akkor most vb pótselejtezőt játszhatunk. Ugye az utolsó pillanatig 2-1-re vezettünk Románia ellen, és az utolcsó pillanatban kaptuk egy gólt, így lett 2-2. Ha nem lett volna az a gól, akkor most 4 ponttal lennénk szomszédaink előtt, ami azt jelenti, hogy simán beleférne egy Hollandia elleni vereség, csak Andorrát kéne legyőzni ha úgy alakul. Tehát 99% lenne a második hely!
Nagyon bánthatjuk azt a mérkőzést, és még 0-3 ellenére is, a második helyen lehetnénk.
Én a mai napig nem tudok ezt elfogadni, hogy kb ha még 5 másodpercig jól védekezünk Budapesten, akkor most a 2. helyen lennénk, és akár kijuthatnánk a VB-re. És bosszantó, mert Törökország ellen 4 pontot szereztünk, Románia ellen 1-et (majdnem 3-at) szóval most a "nagyok" ellen is pontokat szereztünk. És az is bosszantó lenne, ha még Hollandiából is pontot csennénk, de nem lenne meg.
Bosszantó az itthoni meccs, így utólag...
Én ugyanígy vagyok ezzel. Engem jobban bosszant a hazai 2-2, mint az idegenbeli 0-3. Bukarestben esélyünk sem volt, úgyhogy azon én hamarabb túltettem magamat. A budapestinek a vége ellenben még mindig itt kattog a fejemben...
Persze megalázó volt eléggé, hogy éppen a románok otthonában játszottunk így. De engem speciel abszolút nem érdekelne ez sem, ha közben odaérnénk a második helyre. Nekik sem lenne most akkora szájuk, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!