Románia-Magyarország 3-0 én dühös vagyok és Ti? Miért van még mindig ez a védelem?
Ilyen védelemmel NEM lehet meccset nyerni. Ott volt a Holland-Magyar 5-3, ahol 3 gólt rúgtunk Hollandiában, és kaptunk 5 gólt. Ott volt a Magyar-Román 2-2-, ahol ha nem kapunk az utolsó percben gólt, akkor még-e vereség ellenére is, 1 ponttal lennénk a Románok előtt, de persze, ott is hibázott a védelmünk. Kérdem én: Az egész ország már észrevette, hogy ez a védelem semmit sem ér, de a vezetés mikor fogja már ezt észrevenni??? Hány vereség kell még?
Velünk az a baj, hogy általában ez elején gólt kapunk egy védelmi hibából, ami egyértelműen letöri az egész csapatot, és utána persze, hogy nem lelkesek (bár annak kéne lenni!). De tényleg mindig ez van. A védelem hibázik, utána meg semmi. Megvagyok róla győződve, ha nem kapjuk a legelején a gólt, akkor nem így alakul a meccs, de hát ez van, ha nincs a fociban! Az viszont NAGYON IDEGESÍT, HOGY nekünk magyaroknak soha sincs szerencsénk, mert valljuk be, nem egy mérkőzés volt, ahol állatira mázlija volt az ellenfélnek és úgy nyert. Az itthoni 2-2 sorsdöntő meccs volt. Ezek után már semmi esélyünk nem maradt, csak egy: 3 meccsből 9 pont, Románia ne szerezzen 7 pontnál többet, na de ez nem reális, hiszen Androrrát, és Észtországot mind a magyar, mind a román válogatott megfogja verni, így imádkozhatunk a Törökökért, de ha pontot is rabolnak a Románoktól, akkor is nyerni kell Hollandiában, amire szinte SEMMI ESÉLY SINCS! Tehát ismét THE END, és megint csak bosszankodhatunk, pedig vannak jó játékosaink, de hiába...
Vélemények?
Fél románia rajtunk röhög.............
háborut akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!