Mit gondoltok Alessandro Del Piero-ról?
Kiöregedettnek.
Anno nagyon kedveltem a 90-es évek végén, technikás, elegáns volt a játéka, emellett igazi vezéregyénisége volt a csapatnak. Számomra ő volt "Az olasz játékos".
Legenda, Ikon és Capitano per Sempre !
Sajnos volt akkora bolond Agnelli,hogy elküldte Őt, soha nem gondoltam volna,hogy lesz rajta más mez,mint a Juventusé.
Kiváló játékos, hihetetlen tudással,intelligenciával, szenvedéllyel, technikával, alázattal, és azzal a plusszal, amit úgy hívunk : Spirito Juve.
Példakép, klubszimpátiától függetlenül generációk számára, úgy a játékosok,mint a szurkolók körében.Ennek egyik bizonyítéka,mikor a Real verés alkalmával felállva tapsolta Őt a Benabeu közönsége,mikor lecserélték !
Számomra egyet jelent a Juventussal,rajta nőttem fel, és egyebek mellett (nevezzük Edgar Davidsnak ;) ) miatta lettem Juventino.
Rettentően hiányzik,és szégyen,hogy nem tőlünk vonul vissza, remélem azért majd egy búcsúmeccset kap nálunk,hogy aztán elfoglaljon valamilyen vezető pozíciót a klubnál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!