Mit gondoltok ha összejön a MU-nak Bale vagány támadósor lenne?
Figyelt kérdés
Ha Bale leszerződne ,és Rooney is maradna akkor szerintetek is extrém támadósor lenne a United birtokában?
Zaha ---------------Bale
Rooney
RvP
2013. júl. 21. 10:33
1/6 anonim válasza:
Inkább oda képzelem el mint a Realba
2/6 anonim válasza:
Jah csak a United nem fogja kipengetni érte az a 80-90 millát amit a Spurs kér..
3/6 anonim válasza:
Idén Bale már nem megy sehova szerintem. (Ha csak a Perez papa nem őrül meg, és kipengeti azt a hihetetlen összeget...)
Ha mégis menne a Unitedbe, az tényleg elég kemény támadó szekció lenne.
4/6 anonim válasza:
Elvileg azt mondták Moyes-nak hogy a pénz nem akadály.Főleg ha Rooney-t elviszik(legutóbb a Chlesea ajánlott 40 millió fontot,akkor nem hiszem hogy nagy gondot okzona a megszerzése.De én Fabregasnak is nagyon örülnék.
5/6 anonim válasza:
állítólag ma megszületett az egyezség Bale és a Madrid közt és remélem hogy igaz de ha több mint CR akk hülyeség mert a világ legjobbja szóval annyit Bale nem ér mint CR papa
6/6 anonim válasza:
Hát kétlem hogy 94 felett ajánlana Bale-re, max 80.. Rooneyért én keveslem azt a 40et.. Fabregast meg felesleges lenne Manchesterbe vinni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!